Biletele de hârtie vor dispărea. Ce pune Trans Bus în schimb

Biletele de călătorie pe hârtie își trăiesc la Buzău ultimele luni de existență.

Trans Bus are în plan eliminarea lor completă.

„Ăsta e trendul în toată lumea. Viitorul sunt cardurile pe care pot fi încărcate oricâte călătorii dorești. Anul ăsta vom implementa și la Buzău sistemul pe bază de card. Fiecare călător, fiecare buzoian trebuie să aibă card Trans Bus. Apoi, vom elimina biletele”, a anunțat Gică Toader, directorul Trans Bus.

În următoarele zile, Trans Bus urmează să distribuie la tonetele din oraș primele carduri.

Un călător care dorește, de exemplu, să aibă pe card 20 de călătorii va achita 40 de lei. La epuizarea celor 20 de călătorii, cardul poate fi reîncărcat.

De asemenea, cardurile pot fi și de tip abonament (pe o linie, pe mai multe sau pe toate).

Sistemul bazat pe card e și mai ieftin întrucât Trans-Bus nu va mai plăti lunar fabricarea a zeci de mii de bilete.

Deocamdată – primii buzoieni care au primit carduri sunt pensionarii (abonamente sau 20 de călătorii gratuite).

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Biletele de hârtie vor dispărea. Ce pune Trans Bus în schimb

 • Pt. cei care vin in Bz. lunar cate 2-4 zile ce solutie aveti? La banci emiterea de card este 30-50 lei , la dvs. cat este? Valabilitatea unui card care va fi? Oare aceasta abordare nu va duce la cresterea pretului biletului?

  Răspunde
 • Cardurile sunt gratuite și au valabilitate nelimitată. Dimpotrivă, sistemul cu card e mai ieftin pentru că nu se mai cheltuie bani cu fabricarea lunară a zeci de mii de bilete.

  Răspunde
 • Soluția este apariția automatelor de emitere card si tot cu ajutorul acestora sa se faca si reîncărcarea cardului. Acestea nu sunt carduri bancare doamna I. Marin, se vor utiliza strict pentru a călători cu transbus.

  Răspunde
  • Pt. domnul Dan. Primaria Buzău are in licitație achizitionarea pe fonduri europene a automatelor.

   Răspunde
 • Se modernizează, dar când va înțelege Transbuz ca de la Tisau muncitorii vin și de Crăciun și a doua zi de Crăciun și de Paște și a doua zi de Paște și sa nu mai trimită un amețit sa ne facă poza ca avem ABONAMENT Lunar, adică circulam în fiecare Zi. Dacă nu sunt în stare sa acopere necesitățile abonaților sa plece, sa ne lase. Nu sa luam taxi ul în zi de sărbătoare și șoferii Transbus sa chefuiasca cu GICA TOADER

  Răspunde
 • Biletele vor dispărea dar năravul lor de a nu circula de Crăciun, de Paște? Muncitorii de pe Valea Niscovului vin la Buzău și acoperă necesitățile orașului și în aceste zile. Ați trimis unul sa ne facă poza și sa ne inumere de Crăciun dar nu v ați uitat ca ne ați dat Abonament Lunar? Dacă știți ca nu faceți fata traficului de pe Valea Tisaului, lăsați ne! Dl Toma a zis ca autobuzele sunt în ajutorul muncitorilor, nu s a văzut, am plătit taxi ul

  Răspunde
 • Cu ce crede transbus ca s au întors oamenii care au ieșit la 19 din tura pe 31 ? Ultimul autobuz a fost la 17 si40 ? Asigurați turele la 7 și 19, dacă nu lăsați Valea cui are habar de calatori

  Răspunde
 • Dar dl.director de la Transbus o fi stiind ca unele aparate de taxat cu cardul in autobuze nu functioneaza, de exemplu pe 5 și 8 si cate o mai fi. si unii controlori nu stiu sa dea explicatii de ce unele aparate de taxat nu functioneaza.

  Răspunde
 • O, ce veste minunată ! Încă un pas important pe care îl face Buzăul lui Toma pe calea modernizării sale.
  Dacă se va introduce acest sistem, cred că voi avea şi eu plăcerea să călătoresc cu autobuzul. Şi ca mine , cu siguranţă se vor mai găsi mulţi buzoieni. Prevăd deci că odată cu introducerea noului sistem, mai bun şi mai comod din toate pctele de vedere, va creşte considerabil şi nr-ul călătorilor cu mijloacele Transbus.

  Răspunde
 • Domnul Toma a gresit ca a băgat autobuze pe valea Niscovului, a stricat plăcerea oamenilor de a călători înghesuiți în microbuz si a-si mirosi transpirația. Au uitat cand făceau foto si le postau on line ca sa vedem cum își bătea joc de ei acea firma privata de transport.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.