Bine ai venit acasă, Ionela! O fată care a făcut ceva pentru orașul Buzău!

Da, Ionela e o fată care a făcut ceva pentru acest oraș. Și, de mâine, va mai face.

E din Gherăseni de loc, a făcut liceul la LPS și apoi a jucat handbal în prima ligă pentru HCM Buzău.

Talentată, serioasă, muncitoare, devotată. Nu o dată a a ieșit de pe parchetul Sălii Sporturilor pe targă, accidentată.

Ar fi continuat cu drag la Buzău, dacă groparul sportului buzoian, fostul primar Boșcodeală, ar fi trimis la echipă măcar 2-3 miliarde în acea primăvară în care HCM a retrogradat.

Boșcodeală s-a încăpățânat și n-a dat, HCM a retrogradat și apoi desființat, spre oftica microbiștilor din Buzău, iar Ionela și-a continuat cariera la alte echipe de prin țară.

Astăzi, președintele SCM Buzău, Vasile Niță a șoptit reporterului buzoienii.ro informația că Ionela Goran s-a întors la Buzău.

„He, he. Nu doar că s-a întors la echipă. E cu noi în autocar. Vreți să v-o dau la telefon ? Vă mulțumesc că mă credeți. Ce să zic ? Că e o jucătoare foarte bună, buzoiancă de-a nostră, va juca și cu sufletul. Chiar dacă are o vârstă, nu vă spun cât, ne va mai ajuta vreo doi ani. Joacă pe orice post, și centru , și pivot, și inter, dar eu zic că e mult mai utilă nouă în apărare. E o minune c-am adus-o, miercuri ea a jucat pentru Slatina în prima ligă, iar azi a fost ultima zi în care se mai puteau face transferuri”, ne-a spus în urmă cu câteva minute Ștefan Miloș.

Citește și articolul: Copiii din Buzău sunt invitați duminică la teatru de păpuși. Două piese, intrarea liberă!

Ionela Goran va juca încă de mâine pentru HM Buzău în derby-ul cu Neptun Constanța. După doi ani la Cisnădie, Goran s-a transferat astă vară la Slatina, tot în prima ligă. Șansa SCM Gloria Buzău a fost că formația din Slatina a pierdut miercuri derby-ul salvării cu Slobozia, iar după meci la echipă au apărut neînțelegeri.

Goran, 41 de ani, va face echipă la Buzău cu alte două jucătoare buzoience la fel de valoroase și experimentate, Anca Lipan și Alina Horjea (fostă Braniște).

Citește și articolul: Autocare pentru deplasare. Iată ce trebuie să facă buzoienii care vor să meargă sâmbătă – gratuit – la meciul de la Constanța

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.