„Bine că n-am intrat în călătorii din stație!”. Iată cum s-a întâmplat accidentul

Accident petrecut în urmă cu doar câteva minute în apropiere de stația de autobuz de la Crâng (dinspre Micro XIV).

S-au tamponat un taxi care venea pe Bd. Stadionului dinspre Micro XIV și un autoturism Opel care venea de pe aleea dinspre Muzeul Județean și voia să se încadreze pe Bd. Stadionului (sensul dinspre Micro XIV).

„Sincer, nu-l înțeleg pe celălalt șofer. A intrat în mine, fără să se asigure deloc. Era clar că trebuie să-mi dea prioritate. Eu veneam dinspre Micro XIV, el de pe aleea dinspre muzeu. A intra în portiera mea spate. Bine că am tras stânga de volan, că altfel mă duceam în călătorii din stație și ieșea ditamai tărășenia. Așa m-am oprit în stâlpul care susține reclama asta. Nasol  e că eu cu mașina asta, din taximetrie, îmi câștigam pâinea. Ce-o să mă fac acum”, ne-a declarat cătrănit șoferul de pe taxi.

Citește și articolul: Iată primele fotografii de la Drăgaica 2018. Ce e nou și bine de știut la Drăgaică. CLICK AICI


Citește și articolul: Doctorul Zoican de la UPU zice însă că n-a fost nicio înscenare! Care e adevărul ? CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Bine că n-am intrat în călătorii din stație!”. Iată cum s-a întâmplat accidentul

  • Da, or să meargă probabil pe amiabilă, nenea cu Opelul o să-i de asigurarea, că așa îl obligă legea, dar cât o să tragă taximetristul până-și face mașina, numai el știe… Iresponsabili!

  • Du-te dracu cu taxiul tau , ca e functional. Voi cand faceti fel de fel de manevre nu mai riscati sa va pierdeti painea

  • Ferească Dumnezeu. Conduc ca pe câmp, din neatenția și tupeul nesimțit al unora , au mulți de suferit ! Șoferi inconștienți

  • Mai usor cu ” bine ca am tras stanga ” din dinamica accidentului taxi-ul nu avea cum sa intre in statia de autobuz. Din banda 2 si fiind acrosat in stanga spate, avea 2 posibile traiectorii, se rasucea pe banda, sau intra in bordura din stanga.
    Cand taxi-urile intorc pe linie continua sau nu dau prioritate la biciclete cum e ?
    Celalalt sofer a avut o clipa de neatentie, ca doar Insignia nu a vrut sa se infrateasca cu un Logan ( si taxi ), bine ca nu au fost victime. Fiarele vechi se repara.

  • Când taxiurile cară țărani jegosi pe 5 lei cum e ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.