Blocaj! Anunțul lui Toma

Una caldă, dar și una rece rău pentru buzoienii care sunt chiriași în trei dintre blocurile ANL din Buzău.

Cu o săptămână în urmă, buzoienii.ro anunța (CLICK AICI) că Primăria Buzău a depus documentația către ANL pentru toate cele patru blocuri din Buzău (de pe strada Gârlași, Primăverii, Aleea Sporturilor și Bd. 1 Decembrie).

Documentația a fost trimisă către ANL. Acum se află la MDRAP pentru verificare. Sper ca actualul Guvern să promoveze cât mai curând hotărârea de guvern ce va permite vânzarea locuințelor către chiriași”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Din păcate, după vestea bună, primarul a revenit și cu cea rea.

„Cu părere de rău trebuie să anunț că în afara de blocul ANL de la Sala Sporturilor, celelalte au terenurile pe care s-au construit în revendicare. Deci, legal Guvernul nu mai poate avansa pentru vânzarea apartamentelor ce sunt în proprietatea sa”.

Da!
Nu!
Nu!
Nu!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „Blocaj! Anunțul lui Toma

  • Aceste blocuri NU ar trebui vandute de primarie, sa se stea cu chirie, bineinteles cu actualizarea acesteia la nivelul anului 2020. Majoritatea celor care locuiesc acolo au obtinut aprobarile pe ”ochi frumosi” pe vremea infractorului, cunosc multe cazuri asa ca stiu ce spun. Cine vrea sa achizitioneze un apartament, piata este deschisa si libera, bineinteles nu la preturile derizorii care se vehiculeaza prin ANL.

    Răspunde
  • Tot mokăciune, măi, tot mokăciune? Unii se împrumută și plătesc o viață întreagă pentru patru pereți, iar alții să cumpere la un preț, pe te miri ce? Nu-i corect, frățioare primarule, nu-i corect! Vin alegerile…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.