Blocaj de ultimă oră pe un drum național din Buzău! Jumătate din drum s-a scufundat! Iată foto de la fața locului

Alunecare de teren produsă în această după-amiază pe drumul național de la Buzău spre Brașov.

Aceasta s-a produs la câteva sute de metri depărtare de Complexul Turistic Măgura și de monumentul „Fântâna lui Mihai Viteazul”.

„O alunecare de teren, produsă azi pe DN 10 Buzău-Brașov, la km 26+800, a generat surparea unei porțiuni de 10 metri din carosabil. La această oră, se circulă doar pe o singură bandă, pe sensul dinspre Brașov către Buzău. Zona este semnalizată corespunzător, iar la fața locului se află lucrători ai Secției de Drumuri Naționale Buzău și echipaje ale IPJ Buzău- Serviciul Rutier” – comunicat Prefectura Buzău

Așa cum se poate observa din galeria foto de mai jos, muncitorii de la Drumuri Naționale acționează în zonă pentru a lărgi drumul înspre liziera de vizavi.

S-au tăiat câțiva copaci și se toarnă balast cu intenția de a se încropi un al doilea sens astfel încât traficul să aibă mai puțin de suferit.

Alunecarea a survenit pe sensul dinspre Buzău înspre Brașov, pe partea cu râul Buzău, pe fondul unor probleme mai vechi care s-au agravat azi.

 

Citește și articolul: Stricăciuni produse ploile din ultimele zile. Iată cum arată drumul spre un important obiectiv turistic din Buzău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Blocaj de ultimă oră pe un drum național din Buzău! Jumătate din drum s-a scufundat! Iată foto de la fața locului

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.