Blocaj rutier în…Parcul Crâng. Din cauza sutelor de mașini strânse ciorchine la intrarea în parc nu se mai circulă nici înainte, nici înapoi

Te poți aștepta să dai de un blocaj rutier într-o intersecție importantă din oraș, mai puțin în Parcul Crâng. Însă, astăzi, la prânz, sute de mașini au pătruns dinspre patinoar pe aleea care duce în Parcul Crâng.

Cum, la un moment dat, unii dintre cei care intraseră au vrut să și iasă, iar alții veneau șiruri-șiruri înspre Crâng, la intersecția de lângă cortul de nunți s-a creat un ambuteiaj de toată frumusețea.

Printre cei prinși la mijloc s-au aflat și două personalități ale urbei, medicul Angela Mazdrag și Gheorghe Vlase, om politic și proprietar al resurantului de pe insulița din Crâng. Cum nici cei de voiam să intre, nici cei care intenționau să iasă, nu cedau s-a stat câteva minute în care s-au uitat unii la alții.

Unii dintre șoferi au intenționat să sune la poliția rutieră, pentru a chema un echipaj care să dirijeze circuilația din intersecție, dar au renunțat gândindu-se la penibilul situației. Ar fi fost culmea ca polițiștii să dirijeze circulația în… parc!

Mai jos au fost inserate câteva fotografii care să dovedească faptul că reporterul n-a exagerat la scrierea acestei știri. 

loading...

Un comentariu la „Blocaj rutier în…Parcul Crâng. Din cauza sutelor de mașini strânse ciorchine la intrarea în parc nu se mai circulă nici înainte, nici înapoi

  • Am apreciat tenta ușor hazlie pe care ai dat-o ambuteiajului di Crâng ,dar una peste alta ai dreptate .Situația asta seamănă cu accidentul pe care l-am avut eu în Crâng acum câteva zile .La fel ca și atunci ,eu știam că autoturismele nu au voie în parc ,și totuși o fac .Mă întreb de ce nu vin cu mașinile până la poarta Crângului ca după aceea să facă o plimbare până la locurile de agrement .Ar face și mișcare și poftă de mâncare .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.