Boluri de unică folosință pentru supe la Snick Ambalaje vei găsi

Suntem în perioada din an în care avem nevoie să ne hidratăm cât mai mult. Ceaiurile și supele calde sunt la ordinea zilei, fiind ideale pentru acest sezon. Dacă vara salatele pline de vitamine sunt preferate de consumatori, acum lichidele fierbinți joacă un rol important pentru organismul nostru.

Fie că suntem la birou sau acasă de cele mai multe ori, din lipsă de timp, ne comandăm mâncare prin serviciul de delivery. Apelăm la restaurantul cel mai apropiat de locația noastră sau la cel care vine cu oferte interesante pentru noi. Cert este că supa nu lipsește din meniu.

În acest context ne dorim ca serviciile de delivery să fie prompte, rapide, dar și de calitate. Aici un rol important îl joacă și ambalajele de unică folosință. Mai ales în acest sezon, ne dorim ca mâncarea să ajungă la noi în condiții optime, să fie caldă. Restaurantele trebuie să aleagă ambalaje de calitate pentru a îndeplini serviciile clienților. În acest context, este necesar ca restaurantele să colaboreze cu furnizori de încredere.

Ce așteptări au clienții și ce criterii trebuie să îndeplinească ambalajele de unică folosință

Desigur că orice client își dorește să aibă parte de servicii de delivery calitative. Cu cât mâncarea ajunge mai repede, cu atât mai bine. În plus trebuie să fie caldă. Acest lucru depinde în mare parte de ambalajele pe care restaurantele le folosesc.

Pentru că legea în vigoare a interzis utilizarea plasticului, având în vedere că poluarea a ajuns la cote alarmante, operatorii economici și-au îndreptat atenția către cele din materiale eco.

Snick Ambalaje a devenit un furnizor de încredere în acest sens. Deține o gamă variată de produse: de la boluri de unica folosinta pentru supe, caserole, tacâmuri, până la paie, sacoșe și farfurii. Toate acestea sunt realizate din materiale precum lemn, trestie, hârtie, carton.

Alegerea acestor ambalaje este importantă. Trebuie să fie aibă dimensiunile potrivite și să fie de calitate, astfel încât conținutul să nu se amestece sau verse în pungă. Sunt criterii de luat în considerare, pentru ca serviciile de delivery să îndeplinească cerințele.

Vezi site-ul snickambalaje.com și descoperă gama de produse

Pe lângă gama vastă de produse Snick Ambalaje mai este apreciat și pentru ofertele de preț pe care le are.

Pentru cei care comandă de 2500 de lei, vor primi un discount de 10%. În plus, livrează rapid în toată țara, iar comenzile ce au o valoare mai mare de 500 de lei vor avea transportul gratuit. Pentru mai multe detalii vezi si site-ul Snick-Ambalaje.com

Furnizorul se adresează atât restaurantelor, cât și fast-food-urilor, pizzeriilor, cafenelelor, serviciilor de catering și așa mai departe. Produsele pot fi personalizate în funcție de preferințele și nevoile clienților. Descoperă întreaga gamă de produse, iar dacă deții serviciul de delivery poți comanda ambalajele de aici.

Mai mult decât atât, pentru a te convinge de calitatea produselor poți comanda de aici și o sacoșă cu mostre gratuit.

Date de contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.