BOMBĂ! La Țintești e cvorum! Matematic! Buzăul refuză o șansă istorică!

Informație de ultimă oră. La Țintești referendumul a trecut! Matematic!

Cu cinci ore înainte de închiderea urnelor!

Buzoienii din Țintești și-au dat acordul de a se uni cu orașul Buzău!

În schimb, buzoienii din oraș refuză șansa istorică de a dubla hotarele municipiului!

O șansă cu care probabil nu se vor mai întâlni. Chiar dacă în viitor vor dori buzoienii, există posibilitatea să nu mai vrea cei din Țintești. E suficient ca primarul ori consilierii locali din Țintești să nu mai dorească și adio un alt referendum.

Doar 8 mii de buzoieni au ieșit azi la vot pentru a vota la referendum. Puțin, nici 8% până la această oră, pentru ca referendumul să fie validat și în oraș.

În concluzie, locuitorii municipiului au dat cu piciorul (conștient sau nu) șansei istorice de a dubla dimensiunile geografice ale orașului și de a oferi spațiul necesar/util dezvoltării viitoare a Buzăului.

Citește și:

loading...

14 comentarii la „BOMBĂ! La Țintești e cvorum! Matematic! Buzăul refuză o șansă istorică!

 • Nu, buzoienii nu au dat cu piciorul unei „sanse istorice”, ci doar i-au aratat primarului „cel mai votat din tara” ca nu e cel mai votat si ca ar trebui sa fie mai rezervat cand face astfel de afirmatii…
  I-au aratat ca nu ne intereseaza fantasmogoriile dansului, atata vreme cat in Buzau nu au fost finalizate treburile de baza (cum ar fi ca ne bucuram precum copiii de asfalt in anul de gratie 2021, in UE !!!!!!!).

  Dle Primar, ati facut lucruri bune pana acum – incontestabil !!!! Dar concentrati-va pe nevoile REALE ale buzoienilor si veti ramane in istorie.
  Lasati visele, mentineti planurile principale de dezvoltare ale orasului si nu mai treceti de la una la alta peste noapte.
  Succes !

  Răspunde
 • Cand ai 16 consilieri municipali si ajungi la 8%asta spune tot din punct de vedere politic

  Răspunde
 • Eu am votat azi. Rușine pentru cei care nu au mers la vot. Sa mai aiba pretenții pentru viitor din partea primăriei, un loc de veci, un loc de casa…

  Răspunde
 • Care bomba? ce a explodat? Increderea buzoienilor in primarul lor? Parca zicea ceva despre incredere. S-a vazut! Probabil ca se va duce primar la Tintesti. Oamenii de acolo si-au dovedit increderea in megalomania consateanului lor. Buzoienii nu sunt prosti, nu se mai lasa aburiti de vorbe goale, asa cum pana si dumneavoastra, domnule reporter ati incercat s-o faceti. Daca a constatat ca buzoienii nu mai au incredere in el, Toma va lua masuri? Adica va demisiona? Daca ar fi om de onoare asta ar face. Dar nu. Constata ca e tratat dupa cum merita si atat!

  Răspunde
 • Astazi am votat, ca de obicei, la Liceul Economic, dupa un weekend obositor la ranch… Dincolo de surpriza de a vedea in urna transparenta doar cateva voturi am avut parte si de un incident neplacut. Un malac din comisia de votare povestea ceva…cu voce fff ridicata, surescitat la maxim si, evident, fara masca. La intrebarea mea „nu va suparati, de ce nu purtati masca?” individul raspunde arogant ca el tocmai vorbea. Il informez ca poate vorbi si cu masca si el…dupa o pauza de repliere, ma intreaba agresiv daca sunt vaccinat. Ii raspund ca, desi nu e treaba lui, eu, da, sunt vaccinat. Buhaiul se agata de replica mea si-mi zice ca nu e nici treaba mea daca el poarta masca…. Ba e mousiu, ca esti in comisia de vot, indiferent ca esti rosu, galben, albastru ori haurit… Isi pune masca si ma priveste crunt pe deasupra, la intimidare, asa cum a invatat el in liceu…
  Nici urma de politie in zona, locala ori nationala. Ma retrag cu un gust amar…
  Halal atitudine, cu sau fara teorii ale conspiratiei…

  Răspunde
 • Marian, tu vrei loc de veci, loc de casa?Asta e motivul pt care ai votat? Spune ne și noua motivele pt care era bine ,unirea asta? Ca nu ne a convins nimeni cu niciun motiv… Noi vedem, încă, un oraș cu multe lipsuri.. Decât un oraș mic și nevoiaș, mai bine unul mare și mai nevoiaș, nu? Si expresia cu „istoric”, lăsați o pt lucruri cu adevărat importante și istorice, într adevăr!

  Răspunde
 • Auras ,asta e rezultatul minciunii in care ,,traieste ” statul mafiot roman!Chit ca azi e condus de famiglia PNL si maine de famiglia PSD!Li se intorc minciunile impotriva lor!Scriu de ani de zile ca populatia votanta a Romaniei ,nu mai e de 17 ,18 milioane -atunci faceam calcule precise,n-am timp de ele acum ,ci mult mult mai redusa ,ca nr de locuitori nu mai corespund anticelor recesaminte ,dar nenorocitii de parlamentari si guvernanti care comanda INS -statistica- si manaresc rezultatele ,pt a mjnti UE sa le dea bani ,pt a ne minti pe noi ,ca nr de parlamentari e atat ,ca nr de consilieri e atat ,numai pt foloasele lor ,ATUNCI cand vor sa faca o fapta sa zicem buna ,se intoarce impotriva lor!SA SE INVETE MINTE ,MINCINOSII NAIBII DE LA ORICE PARTID OR FI !Asa a fost si la orice referendum!

  Răspunde
 • Lasati gargara ieftina și treceți la treaba domnule primar

  Răspunde
 • Istoric! Buzăul refuză o șansă matematică.
  Matematic, o pierdere de bani.
  Nu vă sună cunoscut?

  Răspunde
 • Demosia Toma !!! Astia sunt votantii tai ! 8%

  Răspunde
 • Alti bani cheltuiti aiurea.Rezultatul era previzizibil.Primarul si consilierii care au votatat proiectul ar trebui sa le suporte,chiar si pentru a fi mai responsabili pe viitor fata de astfel de initiative/decizii.

  Răspunde
 • La bloc turn, cu zeci de familii , copii , bătrâni se închide ghena de gunoi. Lângă bloc nu a fost adus niciun fel de container. Trebuie să ducem gunoiul la 200 de metri depărtare. Si când o să plouă și când o să fie polei. Ce vor face vârstnicii de la etajele superioare ?
  În spatele blocului nu avem trotuar , efectiv, adică nu există ! Mașinile sunt parcate claie peste grămadă ! Etc….etc….

  Răspunde
 • In sfarsit buzoienii au gandit si au refuzat o risipa de bani publici cu aceasta unire SF.
  Așteptăm primarul cu scuze pentru irosirea banilor ….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.