Boșcodeala nu mai e cavaler

Aceasta e medalia Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de cavaler.

I-a fost conferită și lui Constantin Boșcodeală în 2011 de Traian Băsescu, președintele de atunci al României „în semn de apreciere pentru eforturile depuse în vederea dezvoltării infrastructurii urbane, în interesul comunităților care le-au încredințat mai multe mandate de primar”.

Ghinionul lui Boșcodeală, după scandalul legat de prezența lui Adrian Năstase la recepția oferită de Președinția României de Ziua Națională, Iohannis a hotărât să retragă toate distincțiile persoanelor condamnate penal.

„Am decis să retrag toate decorațiile tuturor celor care au condamnări penale și se încadrează în prevederile legii care prevede procedură de retragere a ordinelor naționale. Am demarat efectiv această acțiune. Va fi finalizată în foarte scurt timp. Veți primi lista decretelor prin care retrag aceste ordine”, a anunțat Iohannis.

Referitor la Boșcodeală, acesta va afla mâine sentința în procesul în care e acuzat de mânărirea terenurilor Stațiunii de Cercetare Legumicolă. Fostul primar a scăpat de închisoare grație prescripției faptei (el mai are o condamnare de trei ani cu suspendare în dosarul Gloria), dar riscă să fie pus să plătească despăgubiri.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Boșcodeala nu mai e cavaler

 • Stai pe aproape domnule reporter!
  Urmeaza toma sa fie urmarit penal in smecheriile cu SCDL si Urbis.
  Aceste mișculatii vor iesi la iveala.

 • Don Bosco sa nu uitati daca se poate sa predati si “bratarile” aferente s-au mai bine nu ca vine “medalia” de 5 ani.

 • 1.Naivii incurabili care mai cred că nesfârșita mascaradă jucată de procurori și judecători șantajați/dirijați prin protocoale oculte se numește Justiție independentă și profesionistă ar trebui să se întrebe cât a costat tergiversarea proceselor până la limita „prescrierii faptelor”, cine a încasat acele sume, precum și ce legi sunt acelea prin care fraude de proporții din avuția publică se prescriu după câțiva ani de teatru schizoid jucat în fața unor spectatori paralizați.
  2. Cine altcineva putea să spurce înaltele distincții ale Statului Român decât un infractor și un trădător ca Băsescu?! Cine seamănă se adună, „ejusdem farinae”.

 • Probabil ,suntem singura tara din lume in care tortionarii si criminalii din Securitate, Militie,Servicii si justitie sunt acoperiti cu onoruri de catre stat, medaliati cu cele mai inalte distinctii ale Romaniei,platiti cu pensii uriase si alesi Presedinti ai Romaniei,Prim Ministrii,ministrii ,parlamentari , pentru crimele,faradelegile si nenorocirile pe care le-au facut.De aceea nu trebuie sa uitam si sa iertam , sa gasim si sa folosim toate mijloacele si metodele posibile pentru a-i pedepsi! Cu atat mai mult,gestul Presedintelui Johannis trebuie salutat si apreciat la adevarata valoare.Felicitari,domnule Presedinte!

 • Cred ca Băsescu era beat cand a adresat felicitările, ca la nunta! Dealtfel, felicitările, formatul si continutul lor nu sunt reglementate inca.

 • “dezvoltării infrastructurii urbane, ”

  Ha, ha, ha, asta e la mișto, sper.
  Pe vremea lu’ boșco și a șatrei sale încă mai exista infecția rutieră numită “maxi-taxi”… străzile erau de pământ sau bombardate, pline de cratere…

  Vai de capul lui cum a dezvoltat infrastructura…
  Cel mai trist e că încă nu e la pârnaie, și el și ăilalți care au asistat “neputincioși” la căpușarea transportului local și, indirect, la deturnarea unor sume uriașe de bani de la Transbus și bugetul local în buzunarele șmenului maxi-taxi, unde un tov weceprimar avea chiar el maxi-taxiuri pe trasee (!) pe care, sanchi, le-a cedat lu’ fi-su, deci nu mai erau ale lui, deci ioc conflict de interese… bine, votanții lu’ dăncila pot chiar să creadă ..

 • Imi este greata cand ma uit la marele familist care spunea ca filmarea cu gagicile de la Bucuresti a fost o … inscenare, apoi se tinea cu nevasta in brate pe Facebook, ca sa simuleze fericirea…
  Greata. Sila. Atat simt ptr el.

 • NICI NU A FOST VREODATA CAVALER !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.