Brăila a avut 7-1! Buzăul modest, doar cu Ilyna…

Din păcate, Gloria Buzău are ACUM cea mai slabă echipă de la promovarea în Liga Florilor.

Lucru confirmat de începutul meciului de azi de la Brăila.

A fost 7-1 în startul meciului, iar Brăila a avut și 8 goluri avans în R1.

Când gazdele au coborât piciorul de pe accelerație sau au avut momente mai slabe, Buzăul s-a apropiat la 4 goluri. Maximum din ce s-a putut obține în acest meci (16-12 la pauză, 28-24 la final), mai ales că și arbitrii ne-au ciupit puțin.

Se știe, Gloria Buzău (mai) are o singură jucătoare cu pretenții, Dziana Ilyna, bielorusa fiind și cea care ne-a ținut cât de cât în meci. Fără Ilyna (Doamne ferește să se accidenteze), Buzăul ar fi campionatul ăsta la retrogradare.

Câte un plus mic primesc astăzi, de la Gloria, Andra Moroianu, unguroiaca Pal (centru) și Burlachenko, cu evoluții, să zicem, acceptabile. Celelalte au rămas datoare.

Când Buzăul avea echipă de primele locuri, Andra Moroianu era veriga slabă. Acum, când nu mai are, extrema dreaptă e pe plus
Unguroaica Nicolett Papp nu a fost jucătoarea care ar fi trebuit să suplinească absențele de la Gloria

Pentru Gloria urmează două meciuri tot așa, fără nicio șansă la puncte, cu Bistrița (la Buzău) și la Rm. Vâlcea.

Abia când va reveni Blazevic (nu știm când) putem spera la o victorie (poate în etapa 5 la Tg. Jiu sau în etapa 6 la Brașov ori în a șaptea cu Craiova), deși va fi foarte greu. Cu nou-promovata Știința București, în etapa a patra, la Buzău, nu se pune.

În concluzie, acest sezon (din pricina numeroaselor accidentări și a faptului că Bianca Harabagiu a rămas însărcinată) va fi unul dificil pentru Gloria, în care o clasare mai sus de locul 10 ar fi mulțumitoare.

loading...

2 comentarii la „Brăila a avut 7-1! Buzăul modest, doar cu Ilyna…

  • Braila sa menajat pentru ca sambata si duminica trecuta a avut supercupa romaniei iar sambata viitoare are meci la craiova deci au 4 meciuri in 7 zile. Oricum nu avem nici o viziune in joc, pregatirea fizica este jalnica infirmeria a fost permanent plina (se spune prin jurul echipei ca sa facut cantonamentul la bistrita sa poata dormi cei din staf cu domicilul in bistrita langa familie) Concluzia este ca avem o conducere amatoare (creier) si odata cu disparitia prof. Ilie va dispare si handbalul feminin buzoian.

    Răspunde
  • La reunirea lotului ( in iulie ) dl Toma C spunea ca Gloria nu a avut niciodata un lot asa de valoros; ar trebui sa-i dam credit La Braila nu e vorba de relaxare ci de faptul ca e dependenta de Gonzales: dupa 10-15 min oboseste aceasta si echipa nu mai merge

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.