Brandul Gloria Buzău nu moare! Succes al Primăriei Buzău. Iată detalii!

Gloria Buzău este unul din cele mai importante branduri ale județului.

Din fericire, acest nume nu va dispărea deși echipa de fotbal condusă în ultimii aproape 25 de ani de fostul președinte Dan Tulpan a decedat.

Ideea ca noul club sportiv al municipiului Buzău a fost preluată de primarul C-tin Toma, iar apoi s-au făcut demersurile necesare:

„Am reușit. Numele de Gloria nu va dispărea. Ne-a venit avizarea din partea Ministerului Justiției. Noul club sportiv al municipiului se va numi SCM Gloria Buzău. Adică, tot Gloria. Era păcat ca un asemenea brand să dispară. Noua Gloria nu va avea doar echipă de fotbal, ci și de handbal feminin, rugby, atletism. la acestea se adaugă sportul pentru toți. Vom finanța acest club, sper ca în curând să apară și rezultatele”, a anunțat primarul C-tin Toma. 

Citește și Șansa trotuarelor făcute praf din Buzău. Iată ce decizie s-a luat la primărie

În aceste condiții, deși pare oarecum ciudat, atât echipa de handbal fete a cuplului Miloș – R. Ilie se va numi Gloria Buzău, cât și echipa de rugby. 

Noul club va avea sediu la stadionul Gloria din Crâng, care în acest fel va fi folosit din nou. Echipa de fotbal Gloria Buzău va prelua clubul FC Buzău, prezidat de omul de afaceri Ionel Turturică. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.