„Bravo, Buzău! Felicitări!” Vezi sutele de mesaje din toată țara

Sunt sute de mesaje de felicitare, venite din toată țara, pentru buzoieni și echipa de handbal din Buzău.

Iubitorii de handbal din toată țara au putut vedea azi în direct pe TVR 2 meciul tare dintre Gloria Buzău și SCM Rm. Vâlcea.

Au fost apreciate atât sala plină făcută de buzoieni, dar și prestația jucătoarelor de la Gloria care au scos un egal contra campioanei, deși au fost „ciupite” de cei doi arbitri.

Amatorii de handbal au remarcat faptul că la Gloria, cel puțin în atac, joacă doar românce, în timp ce la Vâlcea doar jucătoare străine (din care trei vicecampioane mondiale). De asemenea, mai multe jucătoare de la Buzău sunt cerute de chibiți la echipa națională.

S-a jucat cu sala plină. Și ce atmosferă!

Vezi mai jos, cele mai măgulitoare comentarii făcute pe site-urile naționale cu profil de handbal:

„BRAVO Buzău ați fost minunate. Un handbal de calitate. Felicitări!”

„Foarte frumos au jucat fetele de la Buzău! Au dat o ripostă puternica „internaționalei” lui Pera”

„Ce jucătoare are Buzăul… Vreo 3 fete de acolo merită în națională. Cum se face că Petruș n-a fost la turneul mondial!? Foarte frumos meciul, demn de cupă europeană”

„Felicitări pentru atitudine ambelor echipe! Cu un mic plus pentru Buzău în acest meci! Campionatul este relansat. Sper sa nu-l strice arbitrii…”

„Cred ca ultimele 10 secunde si un eventual gol ptr Buzau au fost ,,furate” clar de arbitrii! în rest un meci bun cu realizari frumoase de ambele parti….felicitari!”

 „Petruș și Pricopi sunt de luat în calcul pt Națională. Iuganu strălucește!”

„Ce meci frumos!! Nu m-aș fi așteptat la atât determinare și pofta de joc din partea Buzăului. Frumos, felicitări ambelor echipe”

„Bravoooooo, Buzău! Felicitări, Raluca Petruș! Mândri de tine!”

„Felicitări Buzău, felicitări Raluca Petruș, felicitări Coco Mihăilă pentru un meci excelent pregătit tactic.Dincolo,Vâlcea a stat prea mult la mana unor decizii favorabile de arbitraj și a fost trădată de o poarta execrabilă astăzi!”

„Felicitări Buzău! Aveți echipă frumoasă. Din păcate ați luptat și împotriva arbitrajului” 

„Bravo Iovanescu! A dat ceva goluri! Felicitări”

Atenție, nu sunt comentarii subiective, făcute de buzoieni!

„Echipa din Buzău, cu puțină atenție, putea câștiga! Raluca Petruș și Subțirică au dus greul în atac, plus Iuganu!”

„Meci superb făcut de Buzău, sub așteptări pentru Vâlcea. Campioana a avut și ceva șansa, pe final, cu două decizii ciudate ale arbitrilor, dar per ansamblu am asistat la un meci palpitant, cu suspans”.

„Mi-au placut Petrus si Iuganu. Pacat ca arbitrajul a fost dezamagitor”.

„Meci bun! Buzăul a avut un plus datorat ambiției maxime a jucatoarelor plecate de la Valcea sezonul trecut. Au avut ele de demonstrat ceva” 

„Felicitări Buzăului. Un meci captivant. Eu personal am rămas plăcut surprins de pivotul buzoian Subtirica. Imi aduce aminte de Loke. Fantastic. Un egal ptr CSM”

Desființată și apoi ținută în liga a doua în administrația Boșcodeală, echipa de handbal fete va deveni un brand al Buzăului!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.