Bravo, Comp. de Apă și Liceul Henri Coandă. Ecologizare pe râul Buzău

Angajații Companiei de Apă SA Buzău au sărbătorit Ziua Mondială a Mediului Înconjurător.

     În fiecare an, la data de 5 iunie este marcată Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, pentru a face apel la conștientizarea asupra importanței respectării unui mediu sănătos, curat, dar și pentru a lua măsurile necesare pentru a-l proteja. Apa este o sursă vitală a mediului înconjurător, așa că acțiunea CABI ECO și-a propus ecologizarea unei porțiuni din albia râului Buzău, pentru a marca în avans Ziua Mondială a Mediului. În paralel, șefii de sectoare au desfășurat acțiuni similare cu cea de la Buzău, comunicându-ne la final cantitatea deșeurilor colectate și numărul persoanelor care au dat dovadă de spirit civic din județ.

   La acțiunea de la Buzău au luat parte o parte dintre angajații Companiei de Apă S.A.Buzău, în colaborare cu o echipă de la RER Buzău, alături de elevi și profesori de la Liceul Tehnologic “Henri Coandă” Buzău. Echipa CABI ECO s-a echipat cu mănuși și saci menajeri pentru o acțiune de ecologizare completă pe albia răului Buzău.

    Ziua Mondială a Mediului ar trebui privită și ca „Ziua Oamenilor” unde fiecare dintre noi trebuie să facă ceva pozitiv care să contribuie la protejarea planetei noastre, așa că dacă nu poți da o “mână” de ajutor în această acțiune de ecologizare inițiată de Compania de Apă SA Buzău orice ai face, sărbătorește momentul, ecologizează parcul sau curtea din apropierea ta, protejează mediul, selectează gunoaiele și aruncă-le corepunzător și răspândește vestea că avem nevoie de apă curată și de un mediu restaurant, sănătos!

Fii CABI ECO!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.