Bravo fetelor! 11 din 11! Iată pe ce loc au urcat de azi!

Pe locul 1 au urcat de azi handbalistele buzoiene care se pot lăuda și cu o altă performanță: 11 victorii din 11 meciuri, anunță buzoienii.ro.

Grație succesului de astăzi, la care au asistat patru-cinci sute de spectatori, elevele antrenorului Romeo Ilie au pus trei puncte distanță în clasament față de Neptun Constanța.

SCM Gloria Buzău a dispus în urmă cu câteva minute cu 35-24 de HC Piatra Neamț după ce se distanțaseră la nouă goluri încă de la pauză: 16-7.

Cele mai bune de la învingătoare au fost Alina Horjea 11 goluri, Anca Lipan 8 goluri și Roxana Tabarcea 7 goluri, alături de Nicoleta Vlad, foarte bună în apărare și de portărița Ana Micu.

Până la finalul anului și al turului de campionat, buzoiencele mai au de jucat la Iași și la Tulcea (după Crăciun, pe 27 decembrie), și pe teren propriu cu Danubius Călărași.

Anul viitor, pe 13 ianuarie, în prima etapă din retur, se va juca la Constanța derby-ul dintre Neptun și SCM Gloria Buzău.

În tur au câștigat buzoiencele cu 28-25 și se vede acum cât de important a fost succesul din prima etapă.


Citește și articolul: Iată ce se întâmplă acum la Podul de la V. Pașii (galerie foto)! Nouă estimare a termenului de finalizare! (Click AICI)


La final, Alina Horjea, fostă Braniște, a fost felicitată de viceprimarul Andrei Neder (fost handbalist la ASA) și de Vasile Niță, președintele SCM Gloria Buzău.

Pentru SCM Gloria au mai jucat: Drăgău, Ciuplea, Vrabie, Bujoiu, Casian, Mureș, Matei și Dragu.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.