Bravo fetelor! Revanșă superbă după eșecul cu Rm. Vâlcea


Informație caldă și îmbucurătoare pentru suporterii echipei de handbal feminin din Buzău.

Cu câteva minute în urmă s-a încheiat partida dintre CSM Roman și SCM Gloria Buzău din etapa a doua.

Deși buzoiencele – nou promovate – au pornit cu șansa a doua, la final au încins hora bucuriei în orașul moldovean după victoria la limită 19-18.

„Cine a văzut meciul vă va spune că n-a fost nicio surpriză. Ale noastre au jucat foarte bine. Au condus tot meciul, la pauză chiar cu trei goluri: 9-6. Apărarea a funcționat excelent, în frunte cu portărița Iordache Alina, care a făcut minuni. Le felicit pe fete, o un frumos cadou duminical pentru buzoieni”, ne-a declarat cu câteva minute în urmă Cristi Ceaușel, oficial al clubului din Crâng.

Grație acestui succes, buzoiencele și-au luat revanșa după înfrîngerea severă din prima rundă (la Buzău cu Rm. Vâlcea) și privesc cu optimism înspre meciul cu Cisnădie de duminica viitoare.

Ieri, la fotbal, Gloria a învins cu 2-0 pe Sporting Liești și a urcat pe locul 2 în serie (la egalitate de puncte cu Galați), în timp ce la rugby, buzoienii au cedat cu 51-6 pe terenul campioanei Timișoara Saracens.

Sursa foto: Ciprian Sterian

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Glumă proastă! „A venit cu viteză și a rupt gardul!” Băiatul care punea plasa, lovit CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

1 comentarii în “Bravo fetelor! Revanșă superbă după eșecul cu Rm. Vâlcea

  • Așa mai Tereaca vezi că se poate frumos articol. Nu numai PSD ,Toma și iar Toma, tamponare ușoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.