Brebeanu jr. vrea să facă braserie & autoservire

Pe o parcelă a parcării deținute de familia Brebeanu din zona ANAF, Brebeanu jr. vrea să amenajeze o braserie cu autoservire.

Braseria ar urma să aibă parter, etaj, terasă și parcare proprie. Ar trebui să fie realizată între stradă (Sf. Sava de la Buzău), parc, clădirea Palatului Copiilor și actuala parcare.

Una din firmele familiei de oameni de afaceri Brebeanu a cerut la Primăria Buzău realizarea Planului Urbanistic de Detaliu (CLICK AICI) necesar înainte de solicitarea Autorizației de Construcție.

Familia Brebeanu (care deține Campus TV) a intrat în posesia terenului de lângă ANAF după un schimb girat de fostul primar Boșcodeală.

Brebeanu senior a dat casa în care-și are sediul Poliția Locală și a primit în schimb terenul (cu obligația nerespectată până acum de a realiza o parcare supraetajată).

Braseria va avea la parter :

Sala desevire clienti cu 48 locuri la mese si 14 locuri la terasa;

Grup sanitar persoane cu handicap;
16

Bucatarie calda si bucatarie rece;

Spalator;

Vestiar personal cu baie;

Spatiu pubele.

La etaj:

Sala desevire clienti cu 40 locuri la mese si 14 locuri la terasa;

Grupuri sanitare pe sexe;

Citește și:


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

11 comentarii la „Brebeanu jr. vrea să facă braserie & autoservire

 • Trebuie să ai curaj să investești în ziua de azi în orice. Foarte bine că vrea să facă o unitate de alimentație publică în zona respectivă. Va angaja oameni, iar bugetul local va avea de câștigat.
  Primăria ar trebui să stimuleze IMM-urile.
  Legat de parcare, sper că se va face.
  Legat de casa dată la schimb care acum este sediul gardienilor publici, chiar au nevoie aceștia de așa ceva? Nu este cam prea mult? Cheltuieli inutile și cam atât.

 • Bugetul local va avea de castigat, numai DACA se va emite bon fiscal (pe bune). Familia Brebeanu are un istoric cunoscut pentru încercări de evaziune fiscala, deci sunt tare curios ce impozit va genera locatia asta ::))

 • Bugetele locale se finanteaza din taxele si impozitele locale, adica din impozitul pe proprietatea mobila si imobila, adica autovehicule, terenuri si cladiri. Asadar, beneficiile locale vor fi: social, prin locuri de munca, si economic dar insignifiant, prin impozit pe cladire si teren, nu din INCASARI.
  Dupa 30 de ani unii nu au nici cele mai vagi elemenete de cultura economica… d-aia ne si meritam “oameni de afaceri” precum Brebeanu.

 • Dacă actualul primar face un schimb de terenuri și-i dă lu Brebeanu Palatul Comunal, ăsta poate să-l dărâme și să facă în locul lui un cort de nunti fără să-l întrebe nimeni nimic, doar pentru că este proprietar? Nu-l poate împiedica nimeni?
  Ne merităm soarta dragi buzoieni, ăștia sunt patronii de Buzău. Dinu Păturică era mic copil. Nimeni nu a luat atitudine în orașul ăsta. Nu există societate civilă în orașul ăsta.
  Toți ați stat cu mâna întinsă 30 de ani la puternicii zilei, Boscorodeala, Mocanu… poate, poate va angajează nevestele pe la primărie sau consiliul județean.
  Nu așa o să ajungem sa avem ” o tara ca afară”.

 • Andrei ai o problemă că nu au angajat-o și pe soția ta ? Nu are nici jumătate din IQ-ul ultimei neveste angajate ….

 • Evident comentariile sunt ale unor idealisti sau oameni de casa ai lui Brebeanu. Potol si cam atat. Zona ar trebui sa ramana verde.

 • Cetatean, il contrazici pe Catalin, care e patronache? Daca nici el nu stie… Ha, ha!

  Andrei, nu, nu poate face ce doreste fara sa-l impiedice nimeni. Actiune in instanta, stai vreo 7 ani la mana magistratilor nesimtiti si ingrasati bine, apoi vedem noi ce mai facem…

 • Locuri de parcare în oraș?? Parc industrial și investiții străine? Spitale bine dotate? Zero bani la spitale, dar sume imense pe echipele de sport profesionist.

 • Boscodeala e bine merci, după jaful de milioane o arde prin vilele lui, cum e posibil așa ceva, aici e complicitate cu justiția, ce dracu mă suntem toți orbi, dintr un salariu de primar sa ai atâtea vile, mașini și gagici !!!! Da a justiția nu și a făcut datoria cad că nici opinia publică nu l-a pus la zid cum ar fi trebuit!!! Suntem de râsul lumii !!! Ne-a înțepat 20 ani și acum se da mare deontolog.

 • Daca nici eu…nu stiu…ce ?
  Ca nu inteleg …

  TU, ai produs vreodata un ban si implicit impozit in lumea reala, prietene ?! Eu dau cam 200.000 Ron pe an la Stat…
  Taci din gura, esti doar un fofilator bugetar, atata tot.

 • Brebeanu Jr.=Un adevarat Elon Musk al Buzaului:)), glumesc, desigur:)):)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.