Bucureșteni blocați în noroi cu Waze

Faza zilei la Buzău.

Un Porsche Cayenne de București s-a blocat în noroi, de Paște, la Buzău.


Familia de bucureșteni care venise să viteze zona Colți – Nucu – Aluniș a cerut ajutor prin 112 după ce Porsche-ul s-a blocat în noroi.

Jandarmii buzoieni au rezolvat problema, tocmind un sătean cu un tractor.


Posche-ul a fost tras de tractor din noroi, astfel că bucureștenii au putut ajunge acasă.

Întâmplarea din zona Colți – Bozioru, ne reamintește faptul că din cauza sărăciei, comunele din Buzău n-au putut asfalta în zeci de ani nici măcar drumurile către obiectivele turistice din zona Buzăului. Noroc cu fondurile europene dacă s-a mai făcut câte ceva pe undeva.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Bucureșteni blocați în noroi cu Waze

  • GPS-urile induc drumeții in eroare pe acele meleaguri !

    Acu vreo două săptămâni am ajuns de mai multe ori in fața unor cărări accesibile eventual elicopterului, nu unui autovehicul terestru, pentru a ajunge dinspre Colți către Bozioru, la un moment dat am abandonat traseele oferite de gps, și-am ocolit pe alt traseu, de vreo 3 ori mai lung, chiar și așa, am beneficiat de aventura pe care probabil am cautat-o cu lumânarea, mai ales că eram c-o mașina complet inadecvata, nici pe departe la nivelul protagonistei acestui articol.

    Răspunde
  • Victime ale marketingului facut de destepti pentru prosti. Cica Sport Utility Vehicle, Porsche. Cat de tembel sa fiu sa platesc o galagie de bani pentru un vehicul inutil la absolut orice cu exceptia a ceea ce orice alt vehicul stie si poate sa faca: te duce intreg, odihnit si sigur din pct A in pct B.? Extrem de, daca tin la impresii, la statut – ca degeaba am bani daca nu vedeti si voi.
    P.S. Fiind troscaleta grea, s-a implantat in noroi, logic ca si mama la 4×4 nu te scoate daca masina sta pe burta. Plus ca nimeni nu garanteaza cauciucuri conforme cu anotimpul, la cat costa o roata noua. Asta ca tot e razboi si ne inchinam la Leoparzi de zici ca-s bucati din Trupul lui Isus, minunatii (la pregatire in Polonia, niste ucrainieni au infipt tancul cu teava in pamant, la revenirea de pe un damb, chestie care a dus la smulgerea cu totul a turelei. Macar la rusi zboara din cauza rachetelor anti-tanc).
    P.S.S. Toma le-ar fi recomandat bicicleta sau mersul pe jos (unii turisti chiar sunt nesimtiti, ai impresia ca vor sa ajunga cu masina pana-n obiectivul turistic, cand nici la parcarea de resedinta nu ai asa proximitate), si nu din propria-i experienta ci pentru ca asa a vazut Domnia dansului frumos, la Oradia poate.

    Răspunde
  • Cand ai masina gip dar mergi cu waze gratuit.
    Aplicațiile gratuite sunt bune cat sunt bune, cand dau fail nu ai ce sa zici, cu cine sa te cerți.
    Altfel spus, dai banii pe un gps consacrat iar diferența chiar daca nu o simți, ea exista din prima clipa.
    Dar deh, waze e veatza. Aaa, si stația in care sa auzi liber colegu.

    Răspunde
  • 1. Waze îți spune de la început că nu trebuie să iei de bune 100% indicațiile și să te gândești înainte de a face ceva, că ești pe proprie răspundere, din motive destul de simple precum: după o ploaie un drum pe care altfel poți circula relativ bine, devine impracticabil; pot exista viituri, alunecări de teren etc.
    Evident, dacă aștepți să îți spună o aplicație și „Inspiră-Expiră-Inspiră-Expiră”, atunci … na.
    Cap avem, minte ne mai trebuie, cum spune o vorbă…
    2. În aplicație ai opțiunea să poți bifa dacă vrei sau nu să fi rutat pe drumuri neasfaltate… evident, dacă bifezi că vrei ȘI pe neasfaltate și 4×4, știi la ce să te aștepți.
    3. Dacă te bagi ca … în noroi, bazându-te că ai tu emblemă de „porșe”, „benveu” la căruță șamd atunci ia-o pasta, ce să vezi, e doar o emblemă care nu ține loc de minte pentru șofer…

    Răspunde
  • Waze este una dintre cele mai slabe aplicații pentru indicarea traseelor de urmat. Este bună pentru frustrații care se feresc de radarele poliției, poate.
    Folosiți Google Maps.
    Cât privește deplasarea în teren accidentat cu o mașină soft 4×4, acest individ ar trebui să plătească intervenția forțelor solicitate. De ce a sunat la 112? Care era urgența? Trebuia să se descurce singur!
    În satele de munte și nu numai, unde încă există drumuri de pământ sau pietruite (mulțumim tov. Neagu și PSD) cei ale căror mașini rămân împotmolite în noroi se descurcă singuri sau apelând la vecini, nu sună la 112.
    Pe de altă parte, atât jandarmii cât și pompierii abia așteaptă astfel de momente penibile pentru a se lăuda că au intervenit, că au salvat, făcând din țânțar armăsar, pentru a-și justifica existența.

    Răspunde
  • Va dati seama ce interesant si animat e orasul nostru daca faptul ca o masina s a blocat in noroi ajunge stire ?

    Răspunde
    • E o știre națională! Lume multă, oameni puțini!

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.