Bucurie azi, în Piața Dacia, pentru șase buzoieni. Urmează încă 60!

Șase buzoieni cu dizabilități locomotorii au primit azi cel mai util cadou.

Câte o mașinuță electrică – scuter de mobilitate – cu care de acum se vor putea deplasa prin oraș.

Cadoul vine din îndepărtatul Taiwan, pe relația Green Group Buzău – firmă cu acționar taiwanez.

La evenimentul de azi a fost prezent ambasadorul Taiwanului la Bratislava, întrucât insula asiatică, cu una din cele mai dezvoltate economii din lume, nu are reprezentanță la București.

„Sunt foarte emoționat. Green Group a contribuit la multe acțiuni umanitare, dar azi e ceva deosebit. I-am făcut pe acești oameni egalii noștri. De azi nu doar că pot merge, dar și munci. Îi așteprăm să muncească alături de noi ceilalți”, a spus C-tin Damov, director general Green Group.

Oficiile de gazdă a evenimentului le-a făcut primarul C-tin Toma, care a amintit de Clement Hung, taiwanezul care se stabilise la Buzău, proprietar la Romcarbon și director al Green Group.

„În afara celor șase, care au primit de azi scuterul de mobilitate, pe listă s-au mai înscris încă 62 de buzoieni. O să facem la un fel să le cumpărăm și lor câte o mașinuță din-asta”, a anunțat primarul.

La final, primarul i-a invitat pe proprietarii de mașinuțe să le încerce, cu rugămintea de a fi atenți la jurnaliștii din fața lor, „pentru că mai avem nevoie de ei”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Bucurie azi, în Piața Dacia, pentru șase buzoieni. Urmează încă 60!

  • Deci, taivanejii ăștia e proști, dom’le… Ar spune unii, dar nu este deloc așa.
    Deși sunt foarte dezvoltați din toate punctele de vedere, dar mai ales economic, nu consideră necesar să aibe în fiecare țară ambasadă ori consulat, ci doar una pentru mai multe țări. De așa ceva am avea și noi nevoie.
    În fiecare zi, fiecare dintre noi ar trebui să ne întrebam ce putem face pentru țară, nu ce poate face țară pentru noi. Poate sună a clișeu, dar nu este chiar așa. O mentalitate sănătoasă și un popor educat duc la prosperitate.

  • Nu inteleg ce cauta Toma in aceasta ecuatie…

  • Toma a venit să îl evoce pe Clement Hung…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.