Buga Sfinteș a fost exclus din PRM. „PRM a fost condus de niște derbedei în ultima perioadă. M-au exclus de trei ori în ultima vreme”

Liderul PRM de la Buzău, Adrian Edmond Buga Sfinteș, a fost exclus din partid și nu a mai participat la conferința de alegeri ținută weekendul trecut.

Buga a intrat în PRM la 20 de ani și i-a urmat la conducerea filialei locale fostului deputat Mircea Costache.

„Lucrurile sunt ceva mai complicate și e mai mult de povestit. Cert e că PRM a fost condus în ultima vreme de niște derbedei. Am scris asta și într-o poezie care a ajuns la ei. De-asta m-au exclus. De fapt, m-au exclus de vreo trei ori în această vară. Probabil că numele meu e mai lung și au de-asta au avut nevoie s-o facă în mai multe rânduri. Mi-au zis să nu vin la congres că sunt exclus, deși cu o zi înainte m-au sunat că pot veni totuși, că se renunță la excluderea mea și că sunt în continuare președintele organizației de la Buzău. Nu m-am dus la congres, noul președinte Victor Iovici e un mason. De asemenea, și cei din conducerea actuală a PRM nu mai reprezintă partidul, dacă le dai o dictare jumătate din ei trebuie să se sinucidă, nu-s în stare să scrie trei fraze. Acum voi asigura doar interimatul la Buzău, din respect pentru oamenii de mare valoare din PRM Buzău, până când se vor face alegeri, iar conducerea va fi luată de altcineva. Pentru mine PRM a murit odată că Corneliu Vadim Tudor. În ultima vreme i-am dat și dreptate tribunului pentru că proceda la excluderi din partid. Mulți din cei aflați în jurul său erau niște lichele”, a anunțat Buga Sfinteș, fost vicepreședinte al partidului la nivel național.

În fruntea PRM a fost fost ales Victor Iovici, fost viceprimar al capitalei, în timp ce domnișoara Lidia Vadim Tudor a fost propusă și aleasă în funcția de Președinte al Consiliului Național al PRM.

Rămas în afara politicii, Buga-Sfinteș s-a bucurat zilele trecute după ce trei din cărțile sale au ieșit din tipografie.

E vorba de două volume de poezie, unul de dragoste (Ultima Elegie) și unul cu poeme patriotice (Stau în genunchi în fața patriei), dar și unul în proză „Adevărul despre România”.

Ultimul este o cronică a României anilor 2016 și 2017, în cinci sute de pagini, scrise în stilul acid-ironic-hazliu-pesimist al profesorului de istorie din Cănești.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Buga Sfinteș a fost exclus din PRM. „PRM a fost condus de niște derbedei în ultima perioadă. M-au exclus de trei ori în ultima vreme”

  • Are dreptate dl Sfinteș că în PRM se adunaseră multe lichele. Era de mirare cum de le ținea marele patriot aproape de el pe Oana Zăvoranu, Naty Meir, Raj Tunaru, Daniela Buruiană, Liviu Codârlă, Mitică Dragomir. Și tot de mirare este cum acceptă acum fiica lui ca partidul să încapă pe mâna acelui anonim Iovici iar ea să ocupe o funcție care nici nu prea exista pe la PRM. Când or fi modificat peremiștii statutul lor că Președinte al Consiliului Național aveau numai pesediștii? Cred că alegerile recente pot fi contestate fiindcă se vede de la distanță că nu s-au respectat prevederile legale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.