BUGET MAI MARE CU 20% ÎN 2017 PENTRU CJ BUZĂU. IATĂ OBIECTIVELE MAJORE

2017 se anunță a fi un an mai bun pentru Consiliul Județean și implicit pentru buzoieni.

„Vom avea un buget cu 20% mai mare decât anul trecut. În acest fel vom asigura bugete satisfăcătoare pentru toate domeniile de activitate” a anunțat președintele CJ Buzău, Emanoil Neagu.

Acesta a enunțat și obiectivele majore ale instituței pentru 2017: „În primul rând ne dorim să atragem cât mai multe fonduri europene.

Un prim proiect a fost depus, cel care vizează refacerea clădirii fostului spital Brătianu de pe Bd. Bălcescu.

Suntem implicați și în asfaltarea drumurilor județene. Se vor face atât cu fonduri proprii, dar și de la guvern și Uniunea Europeană.

În domeniul sănătății, vreau să anunț că în curând se va redeschide spitalul de la Pârscov. Suntem în procedura de achiziție a aparaturii medicale și a mobilierului.

În fază de licitație suntem și pentru desemnarea firmei care se va ocupa de modernizarea blocului operator de la Spitalul Județean. În 2017 se vor începe lucrările și pentru reabilitarea UPU”.  

În privința planurilor de modernizare a drumurilor județene se va reveni cu un articol separat.

Auraș Tereacă

loading...

Un comentariu la „BUGET MAI MARE CU 20% ÎN 2017 PENTRU CJ BUZĂU. IATĂ OBIECTIVELE MAJORE

  • N-am inteles! In ce scop se va reface cladirea spitalui Bratianu ? Se va redeschide spitalul ?!? Bani pierduti…sau castigati de firma ce va reface cladirea !!! N-o fi chiar CONCAS-ul firma ,,castigatoare” a licitatiei sau atribuirii directe ?!? Chiar sunt interesat de raspunsul Consiliului Judetean din moment ce m-am bagat si eu in seama !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.