Bulevard important din oraș blocat pentru trei ore. Motivul restricției

UPDATE: La ora 11.30 circulația a fost reluată.

La această oră, poliția a blocat accesul pe Calea Eroilor, între intersecția din Bariera Ploiești și rondul de la Kaufland.

Motivul îl constituie faptul că între orele 09.00 și 12.00 aici se va desfășura repetiția/antrenamentul defilării de 1 decembrie.

Șoferii care vor să intre în oraș dinspre Ploiești/București trebuie să folosească Șoseaua de Centură ori Șoseaua Spătarului, la fel și în sens invers.

Calea Eroilor va fi blocată și duminică pe 1 decembrie între orele 07.30 – 12.30 (e posibil și ceva mai devreme, întrucât defilarea e programată la ora 10.00).

Vom reveni azi cu anunțul momentului în care se va deschide traficul pe Calea Eroilor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Bulevard important din oraș blocat pentru trei ore. Motivul restricției

  • Cred ca idee mai proasta decat aia cu Bl Eroilor nu a existat vreodata.
    Au pus pozele alea acolo si de atunci de fiecare data cand vor sa faca o sedinta foto blocheaza singura si cea mai importanta intrare si iesire din oras si la care nu exista nici o alternativa facila, ca nu poti numi alternativa ocolul pana la Spataru sau ocolul centurii.
    Si mai sunt prejudiciati si comerciantii din zona, care nu pot avea clienti pentru ca singura ruta ce se duce la ei e blocata.

  • Anonimule, oricine oi fi tu, iar n-ai dreptate!
    Ce legătură au pozele și „ședințele foto” cu realitatea? Se apropie un eveniment important, comemorarea unui act istoric de importanță deosebită și tu n-ai nicio străbatere. Atâta știi, atâta poți…
    Varianta cu ocolirea pe la Spătaru este foarte indicată și nu tușește nimeni dacă o ia pe centură, că de-aia s-a făcut și centură. iar la comercianți se poate ajunge și perpedes, că nu ne cad ouțele. Altceva n-ai găsit de comenta, anostule!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.