„Bunica nu a avut C-19! Nu e adevărat că nu avea alte boli! Avea cancer și suferea de inimă!”

Reporterul buzoienii.ro a fost contactat în această dimineață de familia buzoiencei de 71 de ani, prezentată ieri de DSP Buzău ca fiind decedată, cu test pozitiv la C-19, fără comorbidități și fără istoric de internare la Spitalul Județean Buzău.  

„Bunica noastră nu a avut Covid-19 așa cum s-a spus. Dimpotrivă, a avut două teste negative la două internări consecutive, de joia și sâmbăta trecută. Nu e adevărat (și) că nu avea alte suferințe. Bunica avea cancer și boli cardiace cronice. Nu știm de ce DSP Buzău a livrat presei aceste informații eronate. Nu e treaba familiei și nici nu e momentul acum de a căuta vinovați. Suntem în doliu. Avem la dvs. rugămintea de a reveni asupra informației publicate ieri și de a prezenta cititorilor dvs. adevărul”, ne-a scris familia.

INVITAȚIE: În caz că instituția DSP Buzău deține alte informații/documente decât cele ale familiei răposatei și dorește să clarifice această speță e rugată să o facă.

BINE DE ȘTIUT: Informările DSP Buzău (și ale DSP-urilor din alte județe) prin care se comunică decesele unor cetățeni cu C-19 nu înseamnă automat că răposații au murit de Covid. Aceștia doar au avut test pozitiv (e o discuție și în ce măsură aceste teste sunt 100% corecte). Nu se știe (nu se comunică) în ce măsură virusul a influențat decesul. Sunt posibile toate variantele: mult, moderat, puțin sau chiar deloc.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

5 comentarii la „„Bunica nu a avut C-19! Nu e adevărat că nu avea alte boli! Avea cancer și suferea de inimă!”

  • E de notorietate incompetenta celor de la DSP Buzau. O ancheta serioasa ar duce la concedierea unora dintre salariații de acolo, angajati mai putin pe criterii de competenta.

  • Iti este frica sa te duci la un spital ..
    Mor oamenii ca nu au spitale
    Sa ma tima Dumnezeu sanatoasa sa nu ajung pe acolo.

  • Daca tot au trecut-o moarta de Covid-19 pe batrana, macar sa le dea celor din familie cei 5000 lei cat este pretzul afacerii in Romania……[Leo]

  • Remember: „Vox populi, vox Dei?”. Acum 15 ani am scris și înregistrat la Camera Derutaților, împreună cu deputatul de Mureș Adrian Moisoiu , proiectul Legii pentru Sancționarea Sperjurului (a celor care se dovedește că au încălcat jurământul de credință față de țară și popor pe care îl depun demnitarii la toate nivelurile, de la consilier local, primar, președinte de județ, prefect, deputat, senator, ministru, premier, până la președintele României. Prin asimilare erau vizați și medicii care depun jurământul lui Hypocrat). Bineînțeles că proiectul a fost ridiculizat și respins la vot ca o bizarerie a unor anacronici, care în loc să se adapteze la context și să se chivernisească precum ceilalți, visează cai verzi pe pereții parlamentului. Și, ce să vezi, poporul chemat la urne în 2008 le-a dat dreptate și ne-a trimis acasă, reproșându-ne tot nouă că ne certăm, facem gălăgie și tulburăm inutil apele liniștite ale jafului național.

  • Ce s-o mai tot dam la dus si intors: dupa DSP, bunica n-a mai avut zile……[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.