Bunul samaritean. Un polițist a sărit în ajutorul lui Toma și al Primăriei Buzău

Foto Campus Tv

Domnul din imagine este omul zilei la Buzău.

E buzoian, polițist și s-a înhămat la o muncă dificilă în folosul orașului Buzău.

A lăsat, cel puțin pentru un an, postul de jurist din cadrul IPJ Buzău, pentru cel mult mai dificil, de secretar al municipiului Buzău.

O poveste stă în spatele mutării sale de la IPJ în palatul Comunal.

„Știți că primesc foarte multe propuneri, reclamații, și sfaturi de la buzoieni, iar eu le citesc pe toate. Dintre acestea unele mi-au atras atenția în mod deosebit. Erau niște sfaturi de natură juridică în probleme delicate. Iar, unele dintre ele chiar mi-au folosit aici, în Primărie. Le primeam pe mail de la un domn care se semna Edy P. Uneori, în ședințele ținute la Primărie, pe teme sensibile, eu veneam și le propuneam colegilor soluția dată de Edy P. Iar colegii din Primărie, făceau ochii mari, își dădeau seama că asta e soluția corectă. Într-o zi, i-am spus domnului Edy P., ca răspuns la un mesaj, că vreau să ne cunoaștem. Într-o dimineață, la șase, mă trezesc că mă sună paznicul primăriei că un polițist vrea să stea de vorbă cu mine. Mi l-a dat l-a telefon. Sunt Edy P., domnul cu mesajele, mi-a zis. L-am rugat să urce la mine, am discutat, ne-am mai întâlnit de câteva ori, iar la un moment dat, mi-a venit ideea. I-am propus să vină în Primărie, alături de mine. Mi-a spus că ar veni, dar că are un serviciu mai special, la poliție și că e destul de greu. Am făcut apoi demersurile necesare la domnul comandant Pantazi de la Buzău, la domnul comandant Despescu de la București, am ajuns până la doamna ministru Carmen Dan. Toți și-au dat acordul, țin să le mulțumesc foarte mult. Iar acum, iată, pot azi să-l prezint pe domnul Eduard Pistol drept noul secretar al Primăriei Buzău. Și-a asumat o muncă grea, solicitantă, fără prea mulți bani, că așa e în primărie, doar pentru că vrea să ajute acest oraș”, a precizat pentru Campus TV, primarul Toma.


„Am primit această propunere cu mare onoare. Sper să ajut la bunul mers al treburilor din primărie. De ce i-am dat acele sfaturi domnului Toma ? E defect profesional. Și, în plus, un sfat bun nu strică niciodată”, a precizat Eduard Pistol, destul de lapidar în prima declarație dată unui jurnalist la Campus Tv.

Citește și articolul: Accident pe podul de la Mărăcineni. Coada de mașini se întinde până în Broșteni!

Radu Roxelana se întoarce la Evidența Persoanei

Fosta secretară, Roxelana Radu, își va preda în această săptămână atribuțiile către Eduard Pistol.

„Venirea mea, în primăvară, ca secretar al primăriei a fost urmarea rugăminții domnului primar de a-l ajuta într-un moment greu. De atunci ne-am înțeles că voi ocupa acest post doar până când dânsul va găsi pe altcineva”.

De săptămâna viitoare, Roxelana Radu va reveni pe postul de șef al Serviciului Evidența Persoanei.

Asta, dacă nu cumva, răstimp, primarul C-tin Toma va găsi că e mult mai util ca Roxelana Radu să rămână ca jurist în primărie.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Bunul samaritean. Un polițist a sărit în ajutorul lui Toma și al Primăriei Buzău

  • Il cunosc pe Eduard Pistol de mult timp. A fost angajatul unitatii de aviatie de la Bobocu. A fost considerat cel mai incompetent personaj care a ocupat vreodata acea fuctie. A plecat cu coada intre picioare de acolo la politie, nici acolo nerupand gura targului. A incercat de mai multe ori sa se angajeze la privat, dar acolo nu a reusit niciodata, din motive lesne de inteles. Are un caracter urat, iar primarul se va lamuri in curand ca este un incompetent. Atentie mare la acest individ sinistru!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.