Buzău, 2019. Se rezolvă o problemă pt. care Toma a făcut scandal

„Nu-i permis ca în Buzău să mai existe țevi de azbest, care pot duce la cancer”.

Așa tuna în urmă cu 2-3 ani primarul Toma la adresa Companiei de Apă și a directorului Tescaru.

Dacă reducerea prețului la apă nu s-a reușit, noua conducere a Comp. de Apă poate bifa în 2019 măcar îndepărtarea țevilor vechi, de azbest și de fontă.

Una din ultimele lucrări din acest an, de înlocuire a țevilor, s-a desfășurat zilele trecute pe str. Broșteni (dinspre str. Al. Marghiloman înspre cartierul omonim).

Țevile s-au schimbat, acum se lucrează la refacerea carosabilului și asfaltare (la primăvară sau într-o perioadă cu temperaturi convenabile).

În 2019 s-au mai schimbat (din fonduri proprii) țevi cu probleme pe următoarele străzi:

Aleea Sculpturii, Mioriței, Vișinului (trotuar), Bicaz, Clemenței, Parâng, Gh. Lazăr, Crișan, Gârlași (segment), Dorobanți (segment), Bd. Bălcescu (trotuar), Oltețului, Proiectată și Renașterii.

Se mai lucrează în aceste zile pe Aleea Romaniței și urmează, de săptămâna viitoare, strada Luceafărului (vizavi de zidul Marghiloman).

Un alt obiectiv al noii conduceri a Companiei de Apă – fără apă neagră de sărbători – poate fi atins – după montarea de filtre prin cartierele orașului – CLICK AICI pt. detalii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.