Buzău. Acum se fac listele! Se începe la anul

Doamna din fotografia de mai sus va fi șefa campaniei de vaccinare din jud. Buzău.

Nu e medic, nici epidemiolog de profesie, ci jurist. Se numește Adina Moiseanu, a fost șefa Serviciului Juridic de la ANAF, iar din octombrie a fost numită subprefect.

Astăzi, noul subprefect s-a întâlnit la DSP cu dr. Carmen Scântei.

Adina Moseanu: „În calitate de coordonator al campaniei de imunizare anti-Covid din partea Instituției Prefectului, am discutat, astăzi, în cadrul unei vizite de lucru, cu dr. Carmen Scântei și conducerea DSP Buzău în legătură cu organizarea primei etape de vaccinare. La nivelul județului nostru, au fost stabilite 5 centre pentru vaccinarea personalului medical în unități sanitare:

*Spitalul Județean de Urgentă Buzău

*Spitalul Municipiului Râmnicu Sărat

*Spitalul Nehoiu

*Spitalul Smeeni

*Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranta Săpoca

La acest moment, managerii spitalelor întocmesc listele cu persoanele care urmează să fie vaccinate cu prima tranșă de vaccinuri care va sosi la Buzău.

Pe lângă centrele de vaccinare care vor funcționa în spitale, urmează a fi funcționale în județul Buzău alte 18 centre ce se vor amenaja în 12 localități”.

Primele doze ale vaccinului ar urma să ajungă la Buzău la începutul lunii ianuarie. Inițial s-a vorbit chiar de sfârșitul anului 2020, dar compania producătoare BioNtech/Pfizer a anunțat probleme tehnice.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Buzău. Acum se fac listele! Se începe la anul

  • … mi se pare chiar corect să fie pus un jurist sau ceva de genu’ să să se ocupe de vaccinare…

    … că doar tot aia aia, ce mi-e justiția/dreptul, ce mi-e medicina… 😉

    … cred că persoana cea mai calificată era unul dintre tractoriștii care au intrat în sensul giratoriu de pe Frăsinet… au „vaccinat” ei ditamai giratoriul, ‘mite pe buzoieni… 😉

  • Ca sa faci praf un lucru,nu ai decat sa numesti niste „juristi” la conducere! Da,ne trebuia o „SOSOAICA” locala sa iasa un mare rahat si din treaba asta. Crede cineva ca oamenii mai au pic de incredere in ticalosii astia din „justitie”? Nu gaseam un medic militar de mare probitate morala si profesionala care sa conduca aceasta activitate, asa cum este dl.col,dr.Gheorghita? Si nu era neaparat sa fie de pe plan local.

  • A venit pnl la putere si pune numai profesionisti la conducerea institutiilor. A cui pilă o fi si asta?

  • Bine ca-i frumoasa!……[Leo]

  • „Viespea sictirita” = Leo.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.