Buzău. Asfaltare pasaj. Problemă rezolvată

Problemă rezolvată de muncitorii de la Urbis la unul din pasajele pe sub calea ferată dinspre capătul străzii Dorobanți (Centura de Est) și Șoseaua Vadu Pașii, aproape de stația de epurare și garajul RER.

„La fiecare ploaie mai serioasă, sub pasaj se strângea apă. Am rezolvat problema înființând un canal colector de sub pod până la cea mai apropiată conductă de canalizare”, a explicat Dumitru Toader, director tehnic la Urbis.

După înființarea canalului colector zona din jurul pasajului a fost reasfaltată.

E încă o lucrare care pregătește deschiderea noului pod de la Vadu Pașii, programată în decembrie 2020 sau primăvara 2021.

Primăria Buzău a anunțat că spre sfârșitul lunii august va începe și reabilitarea străzii Horticolei. Lucrarea va fi una mai complexă, întrucât se va săpa un metru pentru că strada nu are terasament.

Str. Horticolei, rămasă una din cele mai proaste din oraș
loading...

2 comentarii la „Buzău. Asfaltare pasaj. Problemă rezolvată

  • O lucrare făcută cu profesionalism și sperăm ca prima ploaie torențială să certifice acest lucru ! Mai sunt locuri ” sensibile ” în oraș care ar trebui rezolvate astfel…

  • Poate faceti ceva si cu masinile de la rer ecologic o parcare ceva ca avem la poarta cite 3 4 masini parcate la 5 dim vrei nu vrei te scoli asa tare trintesc usile nu mai zic in timpu zilei le opresc pe alea de gunoi ptr as i lasa prada sa nu i vada sefu se vede tot ce face ziua cred ca opresc de 10 ori nu mai zic motoare care nu le opresc si mai incurca si circulatia.nu credeti veniti inopinant si filmati .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.