Buzău. Atenție, se fac controale!

În atenția cetățenilor din mun. Buzău care locuiesc la casă.

Operatorul de salubritate a inițiat acțiuni de verificare a modului de depozitare a deșeurilor.

„În cazul în care pubelele puse la dispoziție de operatorul de salubritate au conținut necorespunzător, reprezentanții RER vor lipi la loc vizibil un ckere sticker cu atenționarea “CONȚINUT NECORESPUNZĂTOR!” – anunț RER Sud Buzău

Stradă din mun. Buzău unde operatorul RER a lipit pe pubele stickere de neconformitate

Mai mult, pubelele cu conținut neconform nu vor mai fi ridicate. Conținutul va fi colectat peste o săptămână, asta dacă proprietarul s-a conformat în urma avertismentului primit.

Vezi mai jos stickerele ce vor fi lipite în funcție de neconformitatea găsită la fața locului.Vezi mai jos ce trebuie pus în sacul galben și în fiecare pubelă (click pe săgeată pt. pagina următoare):

SKM_308e20111714520

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Buzău. Atenție, se fac controale!

 • Vor veni si il vor arunca la blocuri.

 • Nu e problema ca nu mai platim daca nu il ridica. Apoi il punem in masina si il ducem la apa buzaului.

 • Nu recomand aruncarea la tzarcul de gunoi de la blocuri. Am un vecin care a primit o amenda ptr asa ceva de la Pol Locala ca l-au lecuit definitiv.
  Au venit militienii cu o viteza, incat l-au prins in flaNgrant. Probabil ca vreun locatar l-a vazut din timp ce intentiona sa faca si i-a anuntat.

 • oeL, minti de rupi, e fantezie ce zici tu. Nu vin asa nici la crime si tu minti ca l-au prins pe ala cu gunoiul, aveau masina dupa colt, langa pubele, stateau la panda. Hai, sa fim seriosi.

 • Va dezamagesc d-le @Username, dar vecinul meu este serios, mi-e prieten bun si mi-a spus ce a patzit. Uite ca pe el l-au prins si l-a amendat chiar acolo pe loc. Nu zic, poate o fi fost si ceva intamplator, nimerindu-se sa treaca aia doi chiar atunci pe acolo. Nici el nu stie. Cert este ca s-a trezit cu ei alaturi si l-au prajit.
  Si nu mai fi d-ta atat de sigur ca toti cei care nu-l inghit pe Iohannis si pe ai sai slugoi sunt musai mincinosi cel putzin ca ranjitul.
  Vorba escrocului de case: Ghinion!

 • Tu continui gluma, vad. S-au nimerit pe acolo politistii, sigur. Adica aia au vazut un om cu sacul langa pubela si l-au recunoscut ca locuitor la casa dupa…mers? Dupa haine? Sau l-au urmarit de acasa pana la pubela?
  Prietenul tau isi bate joc de tine. Sau tu incerci sa iti bati joc de noi, nu stiu.

  Ce treaba are Iohannis? Faci si tu precum cretinii care comenteaza de PSD in orice discutie care nu are nicio legatura.

 • Nu era cu sacul inteligentule. Era cu un carut. Nu trebuia sa fii inteligent ca Einstein ca sa te prinzi ca nu coborase cu caruciorul de la vreun etaj din blocurile din jur. Mai termina, ca esti penibil cu supozitiile tale stupide. Se vede cat esti de limitat in imaginatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.