SUSPANS. Pe cine va alege Toma ?

Doar o zi a mai rămas până când vom avea – oficial – răspunsul la întrebarea „care este al doilea viceprimar al mun. Buzău ?”

Primar Toma: „Miercuri vom ține prima ședință a noului Consiliului Local. Cu acest prilej se vor vota cei doi viceprimari și comisiile Consiliului Local”.

Astăzi, la ceremonia desfășurată la amfiteatrul din Parcul Tineretului s-au înmânat mandatele noilor consilieri. Printre ei și tinerii promovați de Toma în Consiliul Local: Oana Gheorghiu, Mădălina Munteanu, Oana Matache, Teodor Cojocaru, Cristinel Dobre și Valentin Cojocaru.

Toma: „Un viceprimar, se știe, va fi Ionuț Apostu. Pentru al doilea voi alege pe unul dintre cei șase tineri promovați de mine în Consiliul Local”.

Neoficial, se pare că Toma cumpănește încă între Teodor Cojocaru și Oana Matache (vezi foto de mai jos).

Teodor Cojocaru și Oana Matache au stat unul lângă altul azi la ceremonia de învestire. Ambii sunt tineri pregătiți – și au lăsat o bună impresie în aparițiile media de până acum.
loading...

Un comentariu la „SUSPANS. Pe cine va alege Toma ?

  • Evident, va câştiga cel care are PILA mai puternică !
    Personal , înclin să cred că va fi junele Cojocaru… O fi având şi competenţe , nu i le contest, dar întâi şi întâi contează acea legătură – de rudenie sau de mare prietenie – pe care ar avea-o cu Toma, după cum se vorbeşte prin târg…
    Dar indiferent cine va ieşi, să fie un om dedicat 100% oamenilor , comunităţii buzoiene… Şi să aibă mereu în vedere un lucru :
    oamenilor nu le plac puturoşii care nu fac nimic pentru comunitate (gen Boşcodeală, preocupat mai mult să-şi geleze părul pentru întâlnirile intime de prin hoteluri) şi nici încrezuţii care se văd ajunşi pe cai mari !!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.