Buzău. Cooperativa munca în zadar

Fotografia ne-a fost trimisă de un buzoian dezamăgit.

„Păcat! Strada asta s-a asfaltat anul trecut după zeci de ani de așteptare. Acum a fost din nou spartă! Se va petici, dar nu va mai fi ca înainte”.

Foto, Aleea Școlilor din Micro XIV

Cazul nu e singular. În ultimele luni/ani mai mulți buzoieni ne-au trimis la pachet fotografii și dezamăgire că străzi recent asfaltate au fost sparte pentru diferite lucrări de utilități:

„Degeaba se chinuie Toma să asfalteze dacă apoi vin alții și le strică la loc!”

Se strică până și ce s-a mai asfaltat în perioada Boșcodeală. Luna trecută foarte supărat – și pe bună dreptate – era și Fănică Bârlă după ce strada Patriei (asfaltată în primăvara lui 2016 între Bd. Unirii și str. Vulcani) fusese spartă în 4-5 locuri.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Buzău. Cooperativa munca în zadar

 • Rezolvarea-i simpla,tu companie care spargi primesti factura de la Urbis cu reasfaltarea strazii in TOTALITATE,nu peticita,ca sa-ti fie invatatura de minte,altadata sa-ti inlocuiesti la timp tevile,cablurile etc.

  Răspunde
 • Pai autorizatiile nu se dau de la primarie??Ca nu sparge nimeni de capul lui! Si tot primaria verifica readucerea carosabilului la starea initiala. Deci cine e de vina?

  Răspunde
 • „Degeaba se chinuie Toma să asfalteze dacă apoi vin alții și le strică la loc!”
  Pai Domnule Tereaca !! nu stiti cumva cine da autorizatiile de spargere in asfalt ??????????????????????????????????????? Aaaaaaaaaaaa , ai chicit :Primaria
  Sper sa nu stergi comentariul . Zi buna

  Răspunde
 • Si nu Primaria face receptia lucrarii?
  Sa rasunda cei din Primarie care fac receptia!

  Răspunde
 • daaa e un chin pe Toma sa asfalteze… da la lopata, intinde asfaltu cu compresoru al manual e ceva de…..
  Saracu de el am aflat că si cu banii vine de acasa ca Primaria nu ar mai avea dar el marinimos s-a decis sa imprumute municipalitatea si toate astea sigur le stiti Domnule Tereaca dar nu vreti sa le spuneti sunt convins

  Răspunde
 • Nu face nimeni recepția pe teren la fata locului!Din,, pix”…. și gata, totu-i O. K.! Mai MARII LOCALI, sa meargă și pe străzile recent asfaltate s-au peticit pentru o evaluare corecta a reparațiilor.Terecuta,sa nu ștergi mesajul! Am mai avut și altele șterse!

  Răspunde
 • Tov Tereacă, revin cu invitaţia privind plimbarea cu autoturismul dv prin oraş. Circulam doar pe străzile asfaltate în primul mandat al lui Toma.

  Platesc eu combustibilul. Tu iti repari singur masina.

  Tot nu te bagi? Tot cu ochii închişi scrii osanale?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.