Buzău. Dai un pet, primești un fruct sau o legumă

Superofertă făcută buzoienilor – timp de zece zile – de supermarket-ul Carrefour din Buzău.

„Clienții pot achiziționa fructe și legume de la producătorii locali cu 1PET/ bucată”, anunță Carrefor într-un comunicat de presă trimis presei din Buzău.

Campania Carrefour s-a mai desfășurat în Cluj, Constanța, Oradea și Timișoara și București, iar Buzăul vine la rând în perioada 8-17 noiembrie.

O altă ofertă e că la fiecare 3 litri de ulei folosit, Carrefour oferă la schimb 1 litru de ulei proaspăt, marca proprie, iar la 5 litri de ulei folosit, clienții sunt recompensați cu 2 litri de ulei proaspăt.

Carrefour Buzău anunță și introducerea pungii 100% biodegradabile la raioanele fructe-legume, măcelărie, pește, mezeluri, produse congelate vrac și mâncare pentru animale vrac, contra sumei de 0.1 lei bucata. Pungile de plastic nu vor mai fi disponibile în Carrefour, reducând astfel un consum de aproape 6 milioane de pungi pe lună.

Din noiembrie clienții vor avea și posibilitatea de a veni cu propria caserolă pentru raioanele de gastronomie, mezeluri-brânzeturi-măsline, brutărie-patiserie-cofetărie, măcelărie și pește.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Buzău. Dai un pet, primești un fruct sau o legumă

 • Super…asa incepe civilizatia cetatenilor,chiar trebuia sa ne civilizam fara a primi ceva in schimb, dar orice inceput e greu si speram sa meargem pe calea cea buna

 • Lucreaza cu intarziere firma asta carrefour.
  La kaufland pungile eco sunt de aproape o luna disponibile.

 • Sper să fie permanent și nu doar in campanii pentru imagine și pentru a impresiona. Da asta este începutul civilizării unui popor

 • Era bine sa lucreze cu intarziere si mai mare.
  Din nefericire s-a inteles cartelul sa taxeze toti lumea in plus cand cumpara de la hipermarketuri sub pretextul prostiei eco ca sa faca profit mai mare din nimic.
  Pungile nu polueaza, nu au poluat toate pungile din ultimii 50 de ani cat a poluat un avion Tarom in ultimul an.
  Mizeria curentului eco doar o prostie sa mai incaseze bani mai multi de la oameni fara sa faca nimic.
  Din nefericire oamenii nu au cap sa realizeze si aplauda in timp ce altii mai hoti le baga mana in buzunare cat timp ei sunt ocupati sa aplaude. E un fel de taxa pe prostie, si cum prostia e infinita, o sa se imbogateasca la maxim unii hoti pe spatele saracirii altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.