Buzău. „Dumnezeii” nu vor să coboare printre muritori. Le-a sărit țandăra

„Dumnezeii” din tribunale și judecătorii, cei care împart dreptatea pe pământ, sunt supărați foc pe oamenii de rând.

Muritorii s-au obrăznicit (probabil de la atâta nedreptate de care se lovesc în jur) și vor să le mai taie magistraților din pensiile nesimțite de sute de milioane pe lună (lei vechi).

În fața unei asemenea împietăți, „Dumnezeii” s-au urzicat rău și au anunțat că de azi nu mai lucrează. Zeitățile din toată țara, deci și cele de la noi de la Buzău, au declarat unanim grevă până la 31 ianuarie pe motiv că dacă li se taie o sută-două de milioane din pensia specială „se afectează independența sistemului de justiție”.

E de văzut cum vor proceda în viitor muritorii. Dacă vor ceda șantajului sau vor merge până la capăt ca să facă ei dreptate. Măcar aici.

Până pe 31 ianuarie, judecătorii de la Buzău zic că se vor mai urca pe postament doar în cazurile grave. Adică, acolo unde trebuie să dicteze vreun arest preventiv în caz de violență ori crimă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

12 comentarii la „Buzău. „Dumnezeii” nu vor să coboare printre muritori. Le-a sărit țandăra

 • Păi ce fel de grevă e asta, recursul lui Dragnea s-a judecat, iar asta nu reprezenta o urgență…

 • Să le taie și zilele în care nu lucrează până pe 31 ianuarie.

 • Reportere, ai probleme cu justitia? Dumneata, jurnalist (?) eu cetatean, suntem datori sa aparam justitia care,se pare ca a ramas una din ultimele redute. Ti-am mai spus si o repet, indeplineste cu onestitate si credinta meseria (?) pe care ti-ai ales-o si vei avea parte numai de respect si apreciere. In lumea asta nu exista decat ei (politicienii si neamurile lor) si NOI. Tu esti parte din NOI, indiferent cat de mult le canti in struna. Intrun cuvant, ei nu dau doi bani pe NOI.

 • Să renunțe la posturi! Cu banii pe care îi câștigă angajăm judecători din SUA, cu translator cu tot și ne costă mai puțin! Și nici pensie așa mare nu or să ceară!

 • A fi foarte bine daca ar fi aduse la cunostinta opiniei publice, salariile si pensiile ilegale si nemuncite ale acestor “DUMNEZEI” AI BORFASILOR,
  HOTILOR,INFRACTORILOR,TALHARILOR,NEMERNICILOR, sporurile si multe alte “drepturi” ilegale si anticonstitutionale pe care acestia si le-au acordat in cardasie cu politicienii mafioti si criminali. Astia si-au permis ilegalitati si infractiuni pe care le-au numit legi, batjocorind Constitutia si poporul roman, orice norme legislative si tratate juridice interne si internationale si insesi notiunile de justitie,dreptate,echitate, responsabilitate,raspundere,……..Sa speram ca romanii si-au dat seama cine sunt aceste ” vietuitoare” din “justita romana” si nu ii vor mai sustine sau sprijini in nici o imprejurare. Nu uitati ca romanii au iesit in strada sa apere justitia in care credeau si au fost batuti, gazati, tortutati, schiloditi de niste tortionari care isi zic jandarmi, iar justitia ce face? Le acoperă crimele si faradelegile, asa cum le-a acoperit si le acopera si crimele si faradelegile de la revolutie, de la mineriade si alte proteste la care oamenii si-au cerut drepturile. ACUM, ATI INTELES CE REPREZINTA “JUSTITIA ROMANA” SI CINE SUNT CEI CE O REPREZINTA?

 • UNII DINTRE ACESTI DUMNEZEI SUNT NESIMȚIȚI, MAI RAI CA INFRACTORII. JUSTIȚIE ÎNSEAMNĂ CE HOTĂRĂSC EI. IAR EI HOTĂRĂSC ÎN FUNCTIE DE CÂT DE GREU LE ESTE BUZUNARUL. CHIAR ȘI CEI MAI TINERI SAU TICĂLOȘIT DE LA CUTRELE BĂTRÂNE. CE SĂ MAI ZICI, DE LA ĂȘTIA PLEACĂ TOATE RELELE ÎN JUSTIȚIE.

 • Mai bine ca si asa nu tin cu dreptatea…Tot cu hotii tin!!! niste nesimțiți! pensii speciale pentru ca dau sentințe împotriva oamenilor cinstiti si care isi fac datoria???

 • Pai… sa se faca un moratoriu. Ei sa fie in greva vreo sase luni (si asa, la cat dureaza un proces, nu se va simti catusi de putin!), iar statul sa nu le mai dea niciun ban… dar deloc! Vom avea surpriza sa observam ca nu s-a pierdut nimic din punct de vedere procesual, iar nesimtitii astia se vor mai insanatosi putin… atat la trup, cat si la minte…

 • De ce nu se scrie si ca PSD / PDSR a dat aceste pensii speciale ?
  Sperau sa cumpere astfel linistea baronilor….

 • Sa vina altii tineri ca cei actuali sunt compromisi.

 • Klaxxy, mare dreptate ai, daca se inchide maine Judecatoria pentru 2 ani, o sa realizeze lumea cat de inutila este si ca e mai bine fara sa existe astfel de institutii, care mai mult incurca societatea si mai mult abuzeaza cetatenii nevinovati. Si vor realiza cetatenii ca o viata intreaga au platit niste indivizi degeaba cu salarii regesti, de 20 de ori mai mari decat salariile cetatenilor, si vor descoperi ca acestia lucrau impotriva cetatenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.