Buzău. Filmul care a umplut sălile de cinema. „Sorry, nu mai sunt locuri!”

Sunt imagini de ieri de la Happy Cinema Buzău.

E coadă la bilete ca pe vremea lui Ceaușescu, iar sălile de cinema sunt pline.

Se stă la rând atât pentru a lua tichet (atenție, unii mai isteți le cumpără cu cardul de pe internet), dar și pentru a intra în sală.

„Niciodată nu a mai fost așa. Uitați-vă și dvs. ce e aici la bilete, dar și în sală. E plină. Sunt oameni pe care trebuie să-i refuzăm pentru că nu mai avem locuri. Ca să venim în ajutorul clienților noștri, managerul a decis pentru prima dată să modifice programul. Adică, au fost scose alte două filme, la 20.00 și 22.00, iar în locul lor s-a băgat tot ăsta”, i-a spus reporterului buzoienii.ro, una din fetele de la casa de bilete.

Nebunie. Au plecat spre București

Și cu toate acestea, au fost tineri care – deși au venit la sală – n-au mai găsit locuri.

Astfel, că aseară, la ora 22.00, reporterul a auzit un grup de tineri cum puneau la cale să plece cu mașinile către București.

„Ăia de acolo au decis să pună filmul toată noaptea. Așa că, până dimineață, sigur o să putem intra”, a propus unul.

Și chiar au plecat, reporterul i-a văzut în parcare cum se împărțeau pe mașini.

„Oh, Ramona!”

Filmul care umple sălile de cinema e „Oh, Ramona!”.

Un film românesc, în engleză, cu actori străini – rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”.

Pelicula light prinde îndeosebi la liceeni, prin subiectul tineresc, dar și prin scenele fierbinți cu Anemona și Ramona, blondă respectiv brunetă.

Genul filmului se împarte între comedie, romantic și dragoste, e turnat la Brașov și pe litoralul românesc și are multe asemănări cu celebrul „American pie”.

„Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere” – descriere Cinemagia

 

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Exclusiv. O investiție uriașă se apropie de Buzău! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.