Buzău. Ispravă a unui polițist aflat în timpul liber

Ispravă a unui polițist buzoian ce se afla în timpul liber.

Polițistul a observat doi tineri, de 13 și 19 ani, în timp ce furau bunuri de pe un raft al unui magazin din Merei.

Când au sesizat că au fost văzuți, cei doi tineri găinari au rupt-o la fugă. Polițistul (în civil) a alergat după ei. La scurt timp i-a prins, asupra lor fiind găsite și produsele sustrase din magazin.

Ulterior, cei doi tineri au fost predați unui echipaj de siguranță publică. Cel de 19 ani a fost reținut și se va cere arest preventiv.

Deși buzoienii.ro a solicitat IPJ numele și fotografia polițistului, acesta a preferat să rămână în anonimat. Îi adresăm felicitări, chiar dacă unii vor spune că, fiind polițist, era obligația lui de a interveni.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Buzău. Ispravă a unui polițist aflat în timpul liber

  • Orice cetățean este obligat să intervină sau să sesizeze poliția atunci când observa că cineva încalcă legea.

    Răspunde
  • Trista societate, sa fie felicitat unul care alearga niste copii si ii agreseaza pe motiv ca au luat o guma din magazin pentru distractia fireasca tinereasca.
    In schimb aceiasi politisti daca vedeau un viol comis in piata publica de un interlop se facea ca nu vad, ca nu vor sa isi deranjeze prietenii din activitatile infractionale reale, ei se ocupa cu abuzarea unor copii ce experimenteaza distractiile tineresti firesti.
    Tara in care o copila suna la politie si spune ca e violata, iar politistii ii inchid telefonul in nas dupa ce o cearta ca tine linia ocupata ca o nesimtita cu prostiile ei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.