BUZĂU. Jumătate de veste bună. Amânare pentru luni

E o jumătate de veste bună pe care o primesc buzoienii branșați la RAM.

Conform ultimelor informații – neoficiale – Ecogen va mai trimite apă caldă către oraș sâmbătă și duminică.

Motivul e că luni, RAM Buzău ar urma să facă o plată de cinci miliarde de lei vechi (pentru apa caldă consumată), iar cei de la Ecogen ar aștepta mai întâi să vadă acești bani în cont înainte de a opri motoarele.

Dacă luni, la prânz, Ecogen sistează serviciul, rezultă că buzoienii branșați la RAM vor sta fără apă caldă la robinet maximum o săptămână. Aurel Gubandru estimează că cel mai târziu luni, 26 august, va fi pus în funcțiune noul cazan de la PT 4 și se vor fi încheiat inclusiv probele sistemului de distribuție.

Două întrebări logice:

1N-ar putea fi amânați cei de la Ecogen cu plata încă o săptămână până va fi pus în funcțiune cazanul ?

2De ce Ecogen ar refuza să mai vândă apă caldă încă o săptămână ? Doar ca să-i facă rău / să se răzbune pe primarul Toma ?

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „BUZĂU. Jumătate de veste bună. Amânare pentru luni

  • Mai bine nu ar mai plati nimic primaria, oamenii tot vor ramane fara apa calda o saptamana. Si ….si cu banii luati…doar la noi se poate. Nu castiga nimic primarul platind, la nivel psihologic oamenii raman cu faptul ca a fost taiata apa, indiferent ca 9 zile sau doar 7. Si pana la urma, primaria nu ar trebui sa subventioneze gigacaloria, cei cu centrale proprii isi platesc tot consumul, nu ii sprijina primaria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.