Buzău. Luați de pe stradă și trimiși în camere de lux, cu mâncare de la restaurant

Șase oameni ai străzii au fost ridicați de Poliția Locală Buzău în ultimele zile.

„Și ei pot face coronavirus, nu ? Și, cum umblă de colo-colo îl pot și transmite. Am dat dispoziție să fie ridicați de pe străzi și puși și ei în izolare”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Norocul ultimilor homelessi din Buzău e că Adăpostul Primăriei de pe str. Speranței e deja plin cu clienți și pus în izolare de o săptămână. Astfel că oamenii străzii au fost trimiși în cantonamentul fotbaliștilor de la stadionul Gloria. Unde au parte de condiții de lux (pentru ei).

Așa arată o cameră (vezi foto mai sus) și holul dintre camere (vezi foto mai jos).

Homelessii stau câte doi în cameră, sunt păziți de o infirmieră și un polițist local, iar masa le este adusă prin catering de la un restaurant din Buzău.

„Noi avem deja la centrul de pe strada Speranței 33 de asistați. Nu mai e loc și pentru alții. De asta s-a recurs la cantonamentul de la Gloria. În plus, ai noștri sunt deja izolați de o săptămână, au mai ieșit doar prin curte, masa o primesc de la cantină, sunt printre cei mai în siguranță buzoieni”, ne-a declarat Daniel Lambru, directorul centrului pentru oamenii străzii din Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Buzău. Luați de pe stradă și trimiși în camere de lux, cu mâncare de la restaurant

  • Off…Tereaca, iar o zbarcisi….iar ne iei cu romgleza….”Homelessii”….ca sa nu mai zic de puternicul parfum de arian pe care il emana prezentul material….

  • Da ,e bine sa fii arian in zilele astea Torqemada ,pt ca si ei sunt asasinii nostri prin inconstienta si ….lor!A venit momentul sa dam ipocrizia deoparte si sa limpezim graul de neghina ,asa cum e in natura!

  • Stati sa vedeti ce cocina si ce distrugere va ramane in urma cazarii homelesilor acolo……[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.