Buzău. Peste 3 zile se ia decizia

Buzoienii așteaptă joi o veste bună.

Joi, 22 aprilie, Comitetul pt. Situații de Urgență Buzău va lua o nouă decizie privitoare la mun. Buzău.

Perspectiva pare una pozitivă. Azi, indicele infectărilor din mun. Buzău a scăzut destul de mult până la 2.93.

Azi, a fost a doua zi consecutivă cu indicele sub 3, după ce duminică a fost 2,99.

Scoaterea orașului Buzău din scenariul roșu va permite deschiderea (și) la interior a restaurantelor, cofetăriilor, caselor de pariuri, casinourilor etc.

Restaurante închise de două săptămâni la Buzău

Speranțe trag și buzoienii care solicită redeschiderea talciocului.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Buzău. Peste 3 zile se ia decizia

 • De acord, dar doar pentru vaccinați! Restul, la cutie! Și nu mai au scuza cu nu sunt locuri la vaccinare, acum chiar sunt.
  Așadar, la restaurant, meciuri, spectacole, mall-uri doar cu adeverință de vaccinare. Cine minte sau falsifică, 10 zile de carantină plus amendă! După care luat pe sus și vaccinat!

 • @Ar., de ce doar pentru vaccinati? Vaccinurile actuale doar atenueaza simptome temporar (cel putin asa se spera), nu previn infectia sau raspandirea virusului. Multi dintre cei vaccinati sunt doar reactoare ambulante care raspandesc asimptomatic tulpini noi.

  In plus, nu sunt protejati suficient in fata altor tulpini sau chiar pot fi mai expusi.
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.04.06.21254882v1

  Doar un lock crunt poate opri pandemia.

  Daca vrei sa te informezi ce spun experti adevarati si nu tot soiul de imbecili sau mercenari:
  https://alephnews.ro/sanatate/vaccinarea-in-masa-ar-putea-fi-o-catastrofa-pentru-omenire/

 • Ce bați tu campi acolo dl. Ar. Crezi ca daca esti vaccinat nu mai trasmiti virusul il transmiți la fel ca cel care nu are vaccinul singura diverenta este că daca faci COVID-19 vei face o formă mai ușoară atâta tot.

 • Sa mori tu? Vai de steaua ta, spălat pe creier. Cine garantează că tu vaccinatule nu mai transmiți sars cov2? Știința nu a demonstrat lucrul asta.

 • M-am răzgândit! Toți domnii de mai sus m-au convins!
  Cei care nu se vaccinează nu mai trebuie să fie amendați, este inutil și crud, le-am lua mâncarea de la gură copiilor, ei nu au nicio vină că au așa părinți. În schimb, ar trebui obligați să reia toate alea 8 clase de la țară plus cei trei ani de profesională la o școală adevărată, cu profesori buni. Și să li se predea iar de la alfabet la matematică, de la biologie la chimie. Evident, fără Educație fizică și Religie, astea sunt pentru golani.
  Ăsta ar fi cel mai bun vaccin, șansa lor la o viață mai bună, șansa noastră la un viitor în care cetățenii să nu mai pice victime ale alephnews sau alte altor bombe propagandistice rusești.

  Dar cum acest lucru este doar o utopie, luați-i pe sus și la centrul de vaccinare cu ei!

 • @Ar.
  Dacă ai o viata tristă, si nu ai practicat sport, ori poate singurul sport preferat este mancatul bine, consistent si ai in fata o burta, cu siguranta este indicat orice vaccin. Ai o sansa in plus, dar nu fi atât de autoritar in ceea ce-i priveste pe restul. Se pare ca la unii vaccinati sunt si reactii adverse mai rare precum netezirea creierului !

 • Pentru cei care stiu putina cultura generala:
  1. Virusul Covid NU este transmisibil in perioada de incubatie (primele 8-10 zile de la infectare).
  2. Cand trece de incubatie, devine transmisibil. Unii stiu ca pot fi un pericol pentru cei din jur (simptomaticii), altii nu (asimptomaticii).
  3. In marea majoritate a cazurilor, sistemul imunitar al unui om vaccinat va distruge virusul tocmai in perioada de incubatie, facand din el un element inofensiv pana sa ajunga sa fie potential transmisibil.
  4. Cei care nu se incadreaza in mentiunea anterioara, vor face totusi boala, in forma usoara. Dar acestia vor fi putini.

  Mai citim si noi literatura medicala de actualitate sau tot pe Facebook…tot pe Facebook… ?!
  :))))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.