Buzău, primele 320 de concedieri certe provocate de coronavirus!

Sunt declarații făcute de Ionel Tociu, șeful AJOFM Buzău, în această seară la Campus TV.

„Colegii mei au sunat și discutat în ultimele zile la marii angajatori din Buzău. Există probabilitatea, nici nu știu cum să-i spun mai corect, deci, se preconizează să fie în jur de șase mii de buzoieni care să fie concediați, sub diverse forme, în perioada următoare”.

Tociu a anunțat și primele concedieri colective: 321 de femei de la două firme de confecții. Mai multe puteți afla din știrea Campus TV (CLICK AICI)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

8 comentarii la „Buzău, primele 320 de concedieri certe provocate de coronavirus!

  • Ce face primarul in privinta asta???ca acum 4 ani se lauda ca va crea locuro de munca.pana acum nu s-au creat.iar acum mai nou din contra dispar.
    Rusine statului unde platim taxe iar ei au salarii grase!!!

  • Mai bine sa treaca la productia de masti si echipamente… Fac haine de milioane si nu-i duce mintea sa faca o amarata de masca sau un combinezon. Astia trebuiau rechizitionati si pusi sa faca echipamente..

  • Toma sa dea comenzi ferme de combinezoane, cearceafuri pt spitale sau orice e nevoie pt spitale. Ce așteaptă să vadă oamenii morți pe strada ca in Italia sau Spania. Uitați va la stiri oameni buni. Alcool sanitar se poate face la Buzau, măști la textile sau Romcarbon. După ce ca e boala asta ii lăsați pe oameni si fara pâine. Vreti sa intre si orasul Buzau in faliment?????

  • Stiu: nu se ocupa nimeni.

  • Toma a adus virusul, ce crede că nu știm? Șo pe el că altceva a promis iar acum ne dă viruși, iar noi sănătoșii satului să nu-l mai votăm.

  • Nu cred ca se supără nimeni dintre contribuabili (adică sunt banii nostri) ca domnul Toma ii cheltuie pentru sănătatea noastră, a buzoienilor.

  • Toma nu se ocupă de spitale, că dacă se ocupa le asfalta pe toate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.