Buzău. Se toarnă serialul „să moară și capra vecinului”

Primii care i-au arătat cu degetul pe alții au fost cei de pe str. Transilvaniei din zona angrourilor (de pe segmentul unde s-a interzis oprirea).

OK, dacă pe noi nu le lăsați să mai oprim, procedați similar și cu cei care stau în coloană la McDonald’s. Și ei se folosesc de domeniul public pentru afaceri private”.

Poliția Locală n-a avut ce face și a purces și la amendarea buzoienilor care opreau la „americani”(vezi foto mai jos).

Serialul „Să moară și capra vecinului” a continuat. Un buzoian deranjat că nu mai poate opri la McDrive i-a filmat duminică pe buzoienii care au venit duminică la slujbă la biserica de lemn de lângă Zidul Episcopiei.

Vezi mai jos clipul video (la începutul clipului se observă și aici indicatorul „Oprirea interzisă).

„Dacă e să fim corecți până la capăt, haideți să-i amendăm și pe cei care vin la biserică, dar și pe cei care opresc la Jabbar-ul din stația de autobuz din Micro III”, ne-a scris cititorul.

Așteptăm cu interes următorul episod al serialului care se toarnă în aceste zile în Buzău.

UPDATE. Un alt cititor ne-a trimis deja imaginile episodului de mâine.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Buzău. Se toarnă serialul „să moară și capra vecinului”

 • @Redactia: va rugam sa solicitați um punct de vedere al Primăriei Buzău, cu privire la următorul aspect: dimineata, iluminatul public în oraș se oprește când încă este întuneric afara, și aici vorbesc și de bulevarde, nu numai de cartiere. Am în vedere oprirea iluminatului public pe Bd. Bălcescu unde, ca șofer, îți este greu sa vezi și sa anticipezi ce vor sa facă pietonii. Acest lucru se datorează atât vegetației (pomi) cât și întunericului de pe străzi. Am fi tare recunoscători dacă, în orașul magnet, am avea lumina pe străzi pana când este suficienta lumina naturala! Va mulțumesc!

  Răspunde
 • @Mircea : inceteaza cu cerinte de-astea poluatoare, multumeste-i domnului primar ca ai sansa sa mergi prin intuneric in metropola pastorita de domnia sa si cere-ti scuze ca folosesti masina, o uriasa sursa de poluare! Si nu te mai lua de copacii de pe Balcescu, ei sunt acolo ca sa ne asigure aerul curat pe care tu si altii ca tine, care aveti pretentia egoista de a merge cu masinile, ni-l poluati, otravindu-ne!
  E o gluma, evident! Orasul asta se duce de rapa de atatea planuri grozave si buna administrare….

  Răspunde
 • @CeO-doiul: va voi asculta sfatul și îmi voi face autocritica, ca vad ca e la moda 😀

  Răspunde
 • Parcă ați fi niște copiii mici voi ăștia din Buzău, să mor de nu. Veniți la București cu căcaturi d’astea vreodată sau într-un oraș mai mare, ca să vă auziți vreo câteva de la mai toți. Mai terminați-vă că nu poate nimeni să respecte 100% o regulă de circulație, nu s-au accident oameni nu s-a întâmplat nici-o tragedie mai terminați-vă cu aberațiile astea și ieșiți măcar în anul 2022 din comunism, că m-am săturat de știrile astea ieftine (să nu le zic rahaturi) doar ca să se posteze ceva.

  Răspunde
 • Auras, mașinile alea nu sunt ale unor credincioși care merg la slujba.. acolo e vorba de noua locație Jabbar

  Am mai discutat subiectul: în autorizația de construcție a spațiului din locul fostului non-stop & cea de funcționare, pe primărie a „durut-o” undeva de lipsa locurilor de parcare.

  Poți verifica singur dacă treci în orice seară și să numeri mașinile ‘pe avarii’..

  Răspunde
 • La acea biserica e mereu coada de mașini de câțiva zeci de metrii, uneori pana în intersecție, nimeni nu a luat masuri, dar amendează la câțiva metrii mai în față…unde este echitatea? La jabar la fel plus mizerie cât cuprinde…pai hai sa ne facem toți popi și shaormari…

  Răspunde
 • Incepeti cu locul acela medieval, numit Talcioc….duminica.
  Abia apoi sa vorbim de parcari aiurea de 3 masini prin oras….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.