Buzău. Se va permite accesul mașinilor

Sunt două indicatoare „Accesul interzis” – din centrul Buzăului – care vor fi îndepărtate în următoarele săptămâni.

Acesta e primul indicator rutier ce va fi îndepărtat. Va fi permis accesul mașinilor pe strada Independenței dinspre Ion Băieșu
Acesta e al doilea indicator rutier ce va fi anulat. Va fi permis accesul auto dinspre str. Independenței pe str. Ostrovului.

Străzile Ostrovului și Independenței (între Miorița și Piața de Mărfuri Industriale) vor deveni cu dublu sens la începutul lucrărilor de modernizare a Pieței Dacia.

Primăria Buzău încearcă în acest fel să asigure continuitatea traficului în zona centrală.

Pentru a face loc traficului rutier, municipalitatea e nevoită să renunțe la veniturile obținute din cele două parcări cu plată de pe Ostrovului și Independenței

În schimb, orașul Buzău va avea de la sfârșitul acestui an un centru nou (Piața Dacia și Aleea Trandafirilor) – care va aduce cu un parc (arteziene, canale cu apă, pomișori, băncuțe etc).

Primăria are în plan să reabiliteze (tot cu fonduri europene) inclusiv blocurile din centru, dar și casele cu parfum de epocă de pe Cuza Vodă.

În 2022 va fi gata și noul sediu al Primăriei Buzău de la Bazar.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Buzău. Se va permite accesul mașinilor

 • Foarte bine!E momentul sa rebotezati Aleea Trandafirilor in, Aleea Pietonala!Daca dispar trandafirii…

 • Cate vesti bune!
  Deci vom avea haos in centru doar pentru ca a vrut Toma parc la balconul biroului!
  Minunat!!!
  Da’ nu le si asfalteaza, Luminatia Sa, inainte de a ne permite noua, muritorilor, sa ne inghesuim pe antementionatele stradute?

  P.S. Stiu, stiu, sunt un penelist/userist/ceapist/ceferist/etc-ist care vrea raul orasului. Si nici n-am votat alipirea Tintestiului , valorizand astfel mostenirile Prealuminatului primar!

 • Dar la hotel Pietroasa cum se va parca în fata?

 • Si unde parcam in zona ????

 • Autobuzele la intersectia Independentei-Ostrovului cum vor proceda ca nu le vad prea bine! Cel putin in cazul in care se vor intersecta 2 in acelasi timp in acea intersectie! Sau vor fi schimbari de traseu?

 • Pentru „critica constructiva” – poate nu stii, dar sediul primariei se va muta la bazar, deci nu pentru Toma se amenajeaza centrul orasului! Palatul comunal va deveni obiectiv turistic…si uite asa in ciuda cârcotasilor vom avea un oras frumos! Si daca se muta traseul autobuzelor ce vin de la gara de la sc. 5 la dreapta, se rezolva si aglomeratia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.