Buzău. Un cartier încercuit. Zvonuri și pt. al doilea

E imaginea dimineații la Buzău. Polițiști locali și naționali păzind ieșirea din cartierul Poștă înspre calea ferată.

După decizia de noaptea trecută (ora 01.00) de carantinare a Poștei, polițiști naționali și locali, jandarmi și militari au încercuit întregul cartier.

Nu intră și nu iese nimeni cu excepția mașinilor de aprovizionare cu alimente, utilități (în caz de avarie) și de la ambulanță.

Jandarmeria păzește și ieșirea pe sub podul de la Drăgaică. Cetățenii din cartier au voie doar până la cel mai apropiat magazin alimentar din cartier

ZVON

Deocamdată, informația trebuie tratată sub titlu de zvon. Mai mulți cetățeni din cartierul Mihai Viteazul ne-au apelat în această dimineață după ce în cartier s-a răspândit zvonul că și Mihai Viteazul urmează a fi închis. „Au fost și sunt discuții, dar nu s-a luat o decizie în acest sens”, ne-au transmis surse off the record.

Din cartierul M. Viteazul au fost ridicate două persoane testate pozitiv de pe strada Cometei, înrudite cu cele din cartierul Poștă.

UPDATE: Prefectura Buzău: „Deocamdată nu se impune măsura carantinării cartierului Mihai Viteazul”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

9 comentarii la „Buzău. Un cartier încercuit. Zvonuri și pt. al doilea

 • CARANTINATI CAT MAI ESTE TIMP SI TOT M14 .. SI SIMIELASCA/BAZALT SI ZONA ETNICILOR DIN DOROBANTI… CA ASTIA IES CA INCONSTIENTII SI SE DUC DIN CARTIERE IN CARTIERE LA RUDE. NU-S EI RESPONSABILI CAT SUNT CEI DIN PREFECTURA DACA NU VOR LUA MASURI PREVENTIVE DE URGENTA. CARANTINATI SI CIORANCA … MOVILA BANULUI SI LIMPEZIS. SUNT COMUNITATI MARI DE RROMI CARE AU LEGATURI DE RUDENIE CU CEI DIN IL SI PRAHOVA. NU II MAI LASATI SA IASA CA O SA DEA PANDEMIA IN NOI CA LA SUCEAVA

  Răspunde
 • Carantinați România! carantinați Europa! Carantinați Mapamondul și apoi încercați măcar cu Sistemul Solar! CARANTINA cea mai eficientă SOLUȚIE! Jos Susul și sus josul!

  Răspunde
 • Oare sunt eficiente măsurile de carantina? Sa analizăm:
  1. Infectați sunt cei din comunitățile de țigani.
  2. In Posta trăiesc poate 500 țigani și 1500 români (cred, nu știu sigur).
  3. Interacțiunile sociale dintre romani și țigani sunt aproape nule.
  4. Cei deja infectați, mai mult că sigur că au mai ieșit din cartier in ultimele 10 zile.
  5. Ce legătură sociala a avut biata femeie singura, despre care se face referire în articol, cu doi copii, cu clanul lui Pistol?
  6. Deci, era necesară măsură carantinarii pt 2000 de oameni din Poșta?
  Sincer, eu nu cred. Dar poate mă înșel, nefiind specialist.
  Dar cel mai bine ar fi sa îi lăsăm pe cei din cartierul Posta sa ne spună.

  Răspunde
 • @Ion Dragos, cu siguranţă te înşeli !
  Şi unul singur dacă ar fi fost, şi tot era necesară carantina. Pt că unul singur poate umbla în lung şi-n lat, putând intra în contact cu zeci, poate chiar sute de oameni în doar câteva zile. E de ajuns să se fi dus într-un hipermarket şi a ,,aranjat” Buzăul.
  Dar, omule, aici nu e vorba de unul singur, aici avem 19 !!!!!! 19 oameni depistaţi brusc, dintr-odată !!!
  Înmulţeşte 19 cu un număr ipotetic, minim, de contacţi cu care a venit fiecare în tot acest timp (un timp îngrijorător de lung !) şi vezi ce rezultat îţi dă !

  Răspunde
 • @Ion Dragos
  Sunt mai putin de 500 de tigani in cartier. Dar da, interactiunile dintre ei si romani sunt aproape nule, ei interactioneaza mai mult cu caii cu care dorm in casa.

  Sper sa mearga linkul de mai jos, cu asta se ocupa croncanii respectivi

  https://vm.tiktok.com/ckPjV8/

  Răspunde
 • @ Domnul Antonescu
  Felicitari! Ati punctat la fix.
  P.S. Link-ul merge… nu mi-a venit sa cred la ce nivel le-a ajuns tupeul.

  Răspunde
 • “Comitet” și tac-su “Pistol” sunt informatori ai poliției.
  Dau cu ciocul și sunt făcuți scăpați pentru furtișaguri de către poliția de la Buzau.
  Puteți să le cereți o declarație oficială , suntem curioși ce vor Răspunde.

  Răspunde
 • Sa dea Domnul sa n-am dreptate, dar se pare ca si la Buzau va incepe circul din cauza coloratilor, la fel ca la Tandarei. Daca nu cumva si mai rau.
  Astia s-au vizitat de Paste ca turbatii, prin tot orasul si prin tot judetul……[Leo]

  Răspunde
 • Cine vrea să știe adevărata încărcătură virală și adevăratele dimensiuni ale pericolului de contaminare să estimeze câți „francezi”, „englezi”, „italieni”, „spanioli”, „belgieni”, „olandezi”, „germani”, au fost lăsați să intre în țară fără nici un control serios la vamă, să se vânture prin magazine, piețe, autobuze, etc. Rezultatele proiectului România Educată la care participă și un geniu pustiu din Buzău, își arată roadele: peste tot se vorbește în limbi străine ca la Turnul lui Babel. Prin urmare, înarmați-vă cu răbdare să consumați pandemie pe termen lung.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.