Buzăul a fost împărțit în 6 sectoare. Iată ce sarcini noi au primit localii

Într-o emisiune la Campus Tv, primarul C-tin Toma a anunțat reorganizarea Poliției Locale Buzău.

Toma urmărește sporirea atribuțiilor, dar și a utilității acestei instituții în gestionarea orașului.

Poliția Locală va funcționa precum un serviciu de informații utile despre problemele din oraș.

„Am împărțit Buzăul în șase sectoare. Așa i-am împărțit și pe ei. De acum fiecare agent local știe exact care este zona pe care o are în responsabilitate. Fiecare sector va avea un șef de zonă. Acesta trebuie să cunoască la orice oră tot ce se întâmplă în zona lui. Agenții din subordine trebuie să informeze imediat ce apare ceva în neregulă. Că e vorba de o groapă în asfalt, de niște maidanezi, o mașină abandonată, o țeavă spartă, de apariția unui animal sălbatic, etc. Totul se raportează și ajunge la factorii de decizie din Primărie. Când e ceva deosebit, se informează imediat ofițerul de serviciu și se alertează inclusiv celelalte autorități pentru a se înființa o celulă de lucru. În unele cazuri trebuie să fiu informat și eu”, a anunțat primarul.

O nouă sarcină primită de unii polițiști locali e de a însoți controloarele de bilete de pe autobuzele Trans-Bus.

Citește și articolul: „Buzăul, capitala României pentru o zi. Cel mai grandios eveniment de Centenar din țară”. Iată câți oameni sunt așteptați

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Buzăul a fost împărțit în 6 sectoare. Iată ce sarcini noi au primit localii

 • Ar fi de bun augur ca cele propuse de dl Primar Toma în legătură cu cele 6 sectoare date sub observație polițiștilor buzoieni să fie puse în practică cât se poate mai repede ,cu toate amendamentele spuse în discursul primarului ,să putem avea o viață liniștită și tihnită ,fiecare la casele lor .Se fac multe abuzuri ,Poliția intervine ,lucrurile se liniștesc pentru o vreme ,după care cei certați cu legea ,reâncep scandalurile ,mulți dintre părinți încurajându-și copii să strige cât mai tare ,să înjure sau să vorbească urât .De aceea propun ca pedepsele aplicate acestor cheflii să nu mai fie așa de mici ,amenzile să fie plătite și totul să revină la normal .Nu e posibil ca locatarii de bună credință să aibă de suferit din cauza unor derbedei fără rușine și frică de Dumnezeu .

  Răspunde
 • De ce puneti politia la dispozitia transbus hotilor si penaliliror oarba psd .credeti ca ne e frica de un pulica care le insoteste pe acele muieri la trans bus.hitii 3 lei biletul in autobuz da de ce sa platesc in autobuz trei lei ca are toma coaiele mai mari si deaia..

  Răspunde
 • Aceasta impartire a orasului pe sectoare cu responsabilitati clare si precise pentru cei care raspund de aceste sectoare,mi se pare o idee corecta ,utila si necesara.Acum,sa vedem in timp si cat de eficienta va fi,mai ales ca problemele din diferitele zone ale orasului sunt destul de multe.Atentie insa la respectarea stricta a legii,fiindca eventuale si nedorite abuzuri din partea politistilor locali,pot creea stari de tensiune si neliniste printre cetateni.De aceea,eu cred ca respectarea legii si sanctionarea eventualilor nesimtiti si infractori sa se faca cu toata fermitatea si severitatea si la momentul constatarii faptelor.Cat priveste problema cu Transbuzul,nu este rea ideea,dar si aici,mare atentie la respectarea legii,comportament si eventuale abuzuri.Si ,vedeti domnule Primar si domnule Director al Transbuz,ca acea „gaselnita” cu 3 lei pretul biletului in autobuz este si ilegala,si imorala si mai cum vreti voi.Luati masuri LEGALE pana nu este prea tarziu.In rest ,sa ne auzim cu bine! Si nu uitati:SUNTEM CU OCHII PE VOI! (ca pe butelie!)

  Răspunde
 • Sper ca la sfarsit de saptamana sa scapam de galagia produsa de cei ce vin de la discoteca la non-stopul din Dorobanti pentru a se ……racori!!!!!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.