Buzăul are 6500! Bistrița doar 3, Sibiu 6, iar Prahova 10!

Sunt cifre oficiale. Care relevă un lucru rușinos despre județul nostru.

Buzăul (atenție, județul și nu orașul) are 6.497 de adulți – care nu au un loc de muncă de cel puțin 27 de luni.

Atenție, deși sunt încadrați în scripte ca șomeri, în fapt aceștia sunt asistați social. Nu-și caută locuri de muncă, probabil că se și feresc de ele.

CUM STAU ALȚII. CIFRE INCREDIBILE

Bistrița Năsăud 3!

Sibiu 6!

Prahova 10

Bihor 40

București 22

Sunt județe și cu zero șomeri de peste 27 luni: Mureș, Gorj, Ilfov, Mehedinți.

Afiș sugestiv în Mureș – cu zero cazuri în topul rușinii!

Buzăul (6497) e depășit în topul rușinii naționale doar de Dolj cu 8.268 de șomeri mai vechi de doi ani și jumătate. Sub Buzău se află Galațiul 5.736 și apoi la ceva distanță de Neamț 3.452 și Iași 3159.

Ponderea mare a „șomerilor” din jud. Buzău e în rural. La 4 asistați social din rural, corespunde 1 din urban.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Buzăul are 6500! Bistrița doar 3, Sibiu 6, iar Prahova 10!

  • „Mulțumim” PSD! Dar și întregii clase politice de după 1989.

    Răspunde
  • Bravo lor ! De ce sa muncesti cand primesti gratis ? Sistemul este vinovat, nu ei.
    Sistemul de protectie Buzoian este mai amabil ? Sa faca controale , sa iasa putin din birouri…. putin , ca este frig tare….

    Răspunde
  • Daca nu stiati, definitia somerului e cea de asistat social. Nici nu poti fi considerat legal ca fiind somer daca nu incasezi bani de la stat ajutor. Deci e stupid sa spui ca „sunt încadrați în scripte ca șomeri, în fapt aceștia sunt asistați social” din moment ce prima conditie pentru a fi considerat somer e sa incasezi ajutor, deci sa fii asistat social.
    Deaceea statistica cu somerii e una falsa, mult mai mica decat in realitate pentru ca numara doar oamenii care fac in asa fel incat sa incaseze ajutoare. In Buzau si in general in Romania rata oamenilor fara loc de munca e mult mai mare decat cea oficiala, care numara doar oamenii care beneficiaza de ajutor de la stat, ceea ce sunt o minoritate, majoritatea nu cer ajutoare, unii ori pentru ca nu stiu ca se incadreaza sa beneficieze de ajutor, altii ca nu stiu cum sa combine in acte ca sa poata face in asa fel incat sa poata beneficia de ajutoare.

    Răspunde
    • Domnule anonim, șomer e ăla care își caută de muncă, nu ăla care fuge de el. Ăia 6500 sunt șomeri poate de zece ani ori mai bine. Probabil că majoritatea lor nici nu au avut vreodată un loc de muncă. Cunosc și eu câteva cazuri de astfel de șomeri – asistați social, la 30-40 de ani, care în loc să meargă la muncă, stau în fund în fața gardului, zi de zi, și ascultă manele la boxe de la opt dimineața. În orice zi și-ar găsi de muncă dacă ar vrea.

      Răspunde
  • E normal ca in mediul rural sa fie mai multi oameni asistati, ca in mediul rural nu exista locuri de munca.
    Chiar daca sunt firme care in acte au sedii si puncte de lucru in mediul rural, in realitate acestea nu exista, sunt facute fictiv in mediul rural pentru a beneficia firmele de ajutoare si facilitati fiscale. Daca iei adresele la verificat o sa constati ca sunt firme care au sediul si punctul de lucru pe un teren viran unde nu gasesti decat iarba, sau in cazuri mai fericite o casa batraneasca pe jumatate daramata.
    In mediul rural se face munca de subzistenta, dar si asta o interzic acum, ca se va da ordin sa se confiste animalele din ograda omului daca are mai mult de 5 animale in curte… o sa ia astia mancarea de la gura celor saraci care se chinuiau sa creasca animale in curti sa aiba ce manca. E directiva europeana sa se elimine animalele din curtile romanilor ca sa fie fortati sa cumpere de la hipermarketuri germane mancare daca nu vor sa moara de foame. Asa se subjuga popoarele, prin asigurarea ca orice tentativa de a iti produce mancarea singur e rapid pedepsita, prin controlul hranei transformi poporul in sclavi supusi regimului.

    Răspunde
  • Daca ar plati ajutoarele primaria din acelasi buget cu salariile … cati asistati ar mai fi?

    Răspunde
    • Bună întrebarea: „Daca ar plati ajutoarele primaria din acelasi buget cu salariile … cati asistati ar mai fi?”

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.