Buzăul are două din cele mai de perspectivă jucătoare din țară

Raluca Petruș (21 de ani) și Alina Ilie (23 de ani) sunt două dintre cele mai de perspectivă jucătoare ale României.

La acest moment sunt și printre cele mai în formă jucătoare din țară. În ultimele două meciuri Ilie a dat 17 goluri, iar Petruș 8.

Alina Ilie și-a dat drumul la braț. Cu Rapidul a rupt plasa: 12 goluri!

Alina e la al doilea sezon la Buzău, Raluca a venit astă vară. Veste bună, ambele mai au contract cu Gloria și în campionatul viitor.

Petruș a fost jucatoarea meciului etapa trecută. A dat 6 goluri, vreo trei de generic!

Dacă vor continua în același ritm, Alina Ilie și Raluca Petruș pot deveni într-un an-doi titulare la echipa națională pe posturile lor!

Alina Ilie a și fost convocată la naționala mare pentru turneul preolimpic din Muntenegru, unde e favorită pentru postul de inter dreapta.

Ambele jucătoare pot fi văzute de publicul buzoian mâine (joi, de la ora 16.00) cu Zalăul, în campionat, iar peste o săptămână cu Minaur în sferturile Cupei României (joi, 12 martie, ora 18.00).

Meci greu, mâine, cu Zalăul lui Tadici

Pentru meciul cu Zalăul, biletele pot fi cumpărate on-line (CLICK AICI), de la Carrefour (la intrare), dar și la toneta de la Sala Sporturilor (de joi dimineață, ora 08.30).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.