Buzăul are și copii frumoși. 230 de de tineri s-au adunat pentru a se pune de acord cum să ajute alți copii

Număr impresionant, e chiar un record, de tineri care s-au oferit ca în lunile iunie și august să dea o mână de ajutor celor mai mici. 

Nu mai puțin de 230 de voluntari s-au înscris pentru a-i ajuta pe angajații secției de copii ai Bibliotecii Județene pe durata desfășurării proiectului numit ludoteca.

Zilele trecute 137 dintre ei au umplut aula bibliotecii la o ședință cu organizatorii în care li s-a explicat ce au de făcut și cum trebuie să se comporte cu vizitatorii.

Restul până la 230 au fost instruiți în alte ședințe similare.

Ludoteca din acest an, despre care buzoienii.ro a scris AICI va începe luni, 3 iulie, la ora 09.00, și va dura până la 1 septembrie.  

„Scopul intalnirii a fost sa ne cunoaștem si sa le spunem ce au de facut, care sunt conditiile voluntariatului la noi, ce au de facut, care sunt beneficiile lor. Biblioteca incheie contract de voluntariat in conditiile legii voluntariatului, primesc permis gratuit la biblioteca, la sfarsitul proiectului primesc certificat de voluntariat in care se specifica ce anume au facut, cate ore au efectuat, ce competente au dezvoltat, și, daca au nevoie, scrisori de recomandare”, a declarat Iulia Irimia, Biblioteca Județeană – secția pentru copii

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.