Buzăul este al doilea oraș din țară, după Cluj-Napoca, unde s-a implementat sistemul


Astăzi, a apărut în Buzău primul panou electronic care afișează timpul rămas până la ajungerea autobuzelor în stație.

Primul astfel de panou a fost montat în stația situată în apropierea Catedralei Sf. Sava (fosta bisericuță a copiilor).

Este un sistem modern, pe bază de GPS.

Mai exact, pe fiecare autobuz Trans-Bus s-a montat un emițător, iar panoul electronic estimează timpul până când mijlocul de transport va ajunge în stație.

Informația este afișată, iar în acest fel călătorii știu exact cât mai au de așteptat.

Chiar dacă aparatul foto n-a captat afișajul, vă asigurăm că acesta funcționează.

„Acesta este primul din cele 14 panouri achiziționate. Deocamdată este în probe, dar din câte am văzut funcționează corect. Panourile vor fi montate în cele mai importante stații din Buzău”, a anunțat Gică Toader, director Trans-Bus.

Conform informațiilor primite de reporterul buzoienii.ro, Buzăul este al doilea oraș din țară, după Cluj-Napoca, unde s-a pus în funcțiune acest sistem.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Exclusiv. Iată condițiile ce trebuie îndeplinite  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

17 comentarii la „Buzăul este al doilea oraș din țară, după Cluj-Napoca, unde s-a implementat sistemul

 • Aș băga mâna în foc, că am văzut ceva asemănător chiar și la Brașov, în decembrie 2016. Poate, între timp s-a stricat și n-o mai fi, mai știi!?

  Răspunde
 • Vorbesc prostii sa se afle in treaba, nu e Clujul primul si nici Buzau al doilea.
  Ca exemplu in Ploiesti exista de cel putin 3 ani.
  Dar asa e cand nu iesi din satul tau… vorbesti din auzite si ai impresia ca la tine in sat s-a inventat prima data apa calda daca nu ai auzit la ziar alte sate sa spuna ca au apa calda.

  Sa mai mentionez si faptul ca din cate am observat in Buzau e panou din acela intr-o singura statie? Aia de la Banca Transilvania de pe Unirii cu Balcescu.
  Mai usor cu lauda mincinoasa pe scari, ca mai sunt unii care au mai iesit din sat si stiu adevarul, ca Buzau a ramas cam ultimul sat din tara la infrastructura, in schimb e primul pe tara la bugetari cu sporuri record si asistati cu ajutoare record.

  Răspunde
 • Nu ne întrece nimeni in laude, sa fie băgat în seamă de Primărie este in stare sa mute muntele din loc !

  Răspunde
 • Perfect, acum avem si tichie de margaritar !!!
  Pe strazi ca Independentei sau pe trotuare pe Unirii sud iti rupi rotile sau picioarele.

  Răspunde
 • Independentei ca Independentei, ca pe acolo trece o masina si un pieton la jumatate de ora, mai ales de la intersectia cu Patriei inspre 1Decembrie.
  Dar pe Unirii si Balcescu circula pietonii in sir indian si trotuarele sunt varza… si ca bonus te mai trezesti si cu cate o masina gata sa treaca peste tine si care te claxoneaza si injura ca nu ii eliberezi pista de curse cu masina… probabil a dat domnul primar o directiva si s-au facut piste de curse cu masina pe fostele trotuare si nu am aflat inca, probabil i-a fost rusine sa se laude cu ea la ziarele si jurnalistii pe care ii plateste din bani publici lunar pentru propaganda mincinoasca precum asta cu pionierii in panouri.

  Răspunde
 • Multe guri rele cu idei si stereotipuri si putini fac cea ce face domnul primar.

  Răspunde
 • Exista sistemul in multe orase din Romania. Foarte bine ca il implementeaza si la noi. Dar buzoienii l-ar fi observat si l-ar fi apreciat si daca nu era dat la ziar. Intai trebuia montat in tot orasul si apoi laudat cu asa mare aplomb. Si reparati trotuarele de pe Unirii Sud. Si in tenisi daca umbli si tot nu este in regula. Si mai recuperati din spatiul verde al strazii, astazi practic inexistent.

  Răspunde
 • Cand o sa avem strazile si trotuarele ca la Cluj ,putem spune că a facut ceva domnul primar. Toate nimicurile făcute si promovate agresiv pe toate canalele media , sunt pentru a distrage atenția de la adevăratele probleme ale orașului și pentru a împărți si ei ciolanul din banul public.

  Răspunde
 • Să recunoaștem că este un pas înainte! În privința trotuarelor,ce să spun, țineți vă rog cont și de str.Spiru Haret! Prichindeii de la școlile de pe această stradă se împiedică in asfaltul făcut praf! Înlocuiți pomii aceia existenți,că nu sunt deloc frumoși, când vine toamna se face o mizerie de la ei de nedescris……….!
  ..

  Răspunde
 • Treaba-i bună, la Buzău, dar mai durează…

  Răspunde
 • Așa zic și eu că este bună treaba la Buzău! Sănătate să fie, să poată realiza tot ce doresc să facă!Se vede că nu-s vorbe în vânt! Felicitări domnilor de la conducere, sănătate multă și putere să rezistați pe mai departe, că nu este ușor! Poate reușiți să intrați și pe Str.Spiru Haret cu civilizația! Mulțumesc anticipat! Să trăiți,nemuritori să fiți!

  Răspunde
 • Cum au spus cei de mai sus, sistemul exista deja in mai multe orase de ani de zile.
  Probabil asta a fost unul din comunicatele mincinoase ce trebuia postat ca parte din contractele de publicitate cu primaria si transbus pe care le are siteul.
  Daca nu, inseamna ca reporterul e foarte prost informat, iar pentru un reporter e ciudat sa fii prost informat.

  Răspunde
 • Pt Dl Tereaca (In Brașov exista de mai bn de 1 an jumate daca nu 2 ) deci tindem sa te contrazicem pe lucruri adevărate . Sper sa te interesi puțin și să ne scri daca este adevărat sau nu așa ar fi corect . Mai precis primele module sau panouri sau pus prin Zona Poarta Scheei. Cred că a fost o laudă foarte devreme, deoarece nu știm dacă sut bune daca sun eficiente , eu zic că era mai bn sa le lăudăm după vreo 3 4 luni. Așa au făcut și brașoveni . Și după le-au implementat. Așa că fără supărare un articol la comanda . Și așteptăm niste ras din partea ta daca dorești să îți raspatesti internauți tai.

  Răspunde
 • Au fost scoase 2 maxi-taxi din Micro 14 si nu s-au inlocuit cu nimic .Distante si de 1km pana la cea mai apropiata statie de autobuz.Pot circula pe fostele linii 7 si 8 de maxi niste mini autobuze .Pe cand ?

  Răspunde
 • In Brașov funcționează de ani de zile acest sistem

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.