Buzăul făcut de râs pe bună dreptate de un bucureștean din cauza indicatoarelor rutiere. Iată mesajul acestuia

Despre orașul Buzău se știe că e mult rămas în urmă, atât ca infrastructură, cât și ca nivel al civilizației. Recent, într-un mesaj postat pe domnuleprimar.ro de un bucureștean a fost relevat inclusiv faptul că indicatoarele rutiere prin care șoferii să fie ghidați asupra șoselelor pe care trebuie să circule pentru a ajunge în direcția dorită lipsesc cu desăvârșire. Bucureșteanul a dat ca exemplu intersecția de la fabrica de bere, unde, în ciuda complexității tramei stradale nu există nici măcar un indicator. În orașele civilizate din Europa, astfel de indicatoare se găsesc nu doar în intersecție, ci cu multe sute de metri înainte.  

Domnule Primar, sunt din Bucuresti si am trecut intamplator prin Buzau cand ma intorceam de la Brasov, imi pare rau sa va spun dar nu am gasit un indicator care sa-i arate drumul spre Bucuresti sau spre Centru sau alta directie, am ajuns intr-un giratoriu mare cu fabrica de bere URSUS, acolo numai indicatoare cu manastiri si biserici, nici macar unul cu Bucuresti, Centru, Focsani, Galati…etc

Primarul C-tin Toma i-a dat dreptate petiționarului.

Aveti dreptate ! Ca buzoian nu am observat. Am comandat deja un studiu si sper sa o rezolvam cat mai repede ! Va multumesc !

Tot pe domnuleprimar.ro, la aceeași postare, a fost inserat și un comentariu foarte pertinent din partea unui buzoian. 

D-le Primar, situatia de la “bere” a fost semnalizata si sesizata cu f. mult timp in urma. “Ca buzoian” , ma mir ca nu ati observat-o. Acea intersectie este greu de dibuit cand vii de la Brasov de nu esti buzoian si de vrei sa intri spre Focsani, mai toti se trezesc spre centru. Buzaul nu-i semnalizat corespunzator, iar lipsa semnalizatoarelor este evidenta. Niciun semn pana in intersectie, nicio avertizare si cand ajungi acolo nu-i timp pentru a lua scurt o decizie, de a citi un indicator sau de a nu lovi pe cineva, pieton, etc. In occident pana la intersectie sunt cel putin trei avertizoare, la noi niciunul. De te ratacesti in oras, aleluia, este greu sa mai iesi si niciun indiciu nu gasesti unde ar fi iesirile.

loading...

2 comentarii la „Buzăul făcut de râs pe bună dreptate de un bucureștean din cauza indicatoarelor rutiere. Iată mesajul acestuia

  • Intre timp s-a inventat Waze!

  • Nu e singura intrare in oras care nu are indicatoare pentru directii. Nici in oras nu sunt semnalizate directiile mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.