Buzăul la un pas de bomba anului! Atât a lipsit să bată campioana!

Două șanse a avut Mihai!

Era finalul meciului. Buzău – Timișoara 18-19!

Mai întâi Mihai trebuia să transforme eseul lui Ștefăroi. Șut puternic, dar mingea trece la o palmă pe lângă bețe.

Peste trei minute, Buzăul primește o lovitură de pedeapsă dintr-o poziție similară. Din nou Mihai Golubenco are șansa de a aduce Buzăul în avantaj.

Concentrare maximă. Nimeni nu mai scoate o vorbă. Zici că ești la un meci de șah. După tăcere, din nou oftat. Balonul ocolește, din nou, de puțin, ținta.

Mai trec câteva minute și se aude un fluier. Ultimul, al arbitrului. Și din nou un oftat. Buzăul a fost atât de aproape să bată campiona Timișoara și să detoneze bomba anului în rugby-ul românesc.
După alte câteva secunde, urmează aplauzele. Publicul îi aplaudă pe jucători pentru prestația de excepție, dar și rugbiștii îi aplaudă pe buzoieni pentru susținerea din timpul meciului.

S-a terminat Buzău – Timișoara 18-19 (3-19), cu o repriză secundă excelentă a buzoienilor, când Timișoara n-a marcat niciun punct. Felicitări jucătorilor și antrenorilor, SCM Gloria devine încet dar sigur una din cele mai bune echipe de rugby din țară.

Mike Scheepers felicitat după eseul marcat Timișoarei

SCM Gloria, marcatori: 3-0, transformare Golubenco; 8-19 eseu Mike Scheepers; 10-19 transformare Golubenco; 13-19 lovitură pedeapsă Golubenco; 18-19 eseu Ștefăroi.

Vezi mai jos o galerie foto de la meci.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Buzăul la un pas de bomba anului! Atât a lipsit să bată campioana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.