Buzăul, pe lista scurtă a orașelor care au așa ceva

E una din cele mai notabile investiții germane de la Buzău.

E vorba de stația de sortare a deșeurilor de la Gălbinași a firmei RER Sud Buzău – cu acționariat german.

Aici – la Gălbinași – au ajuns zilele trecute ambasadorii țărilor din Uniunea Europeană din România la invitația Reprezentanței Comisiei Europene în România și a ambasadorului Germaniei la București Cord Meier Klodt.

Stația de sortare are dublu efect pozitiv. Din gunoiul menajer se extrag deșeurile reciclabile, iar în acest fel se reduc și cantitățile depuse la groapa de gunoi.

După această vizită RER Sud Buzău a emis un comunicat de presă:

Comunicat-de-presa-Caravana-We-care

Istvan Jakab – Sef Interimar al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania: „Vă felicităm pentru modul în care aplicați la Buzău normele ecologice europene si, mai ales, pentru contribuția pe care o aveți la dezvoltarea locală sustenabilă”

loading...

2 comentarii la „Buzăul, pe lista scurtă a orașelor care au așa ceva

  • Oare noi, cetățenii care sortăm deșeurile așa cum trebuie, de ce plătim același preț la gunoiul menajer? În fiecare săptămână umplem cel puțin un sac galben, dar plătim același preț la gunoi ca cei care nu colectează selectiv. Halal dreptate!
    Măcar de ar fi sancționați cei care nu colectează selectiv.

  • Jakab ăsta e german rău, de aceea se duce de râpă Germania, România la fel. Numai bune străine peste tot…iudaismul se dorește a triumfa…au mai vrut și in trecut

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.