„Buzăul va fi cu minimum 5 peste media pe țară”


Șeful CJ Buzău a votat azi la ora 10.00 la Colegiul Pedagogic.

Emanoil Neagu consideră că referendumul de modificare a constituției va aduna cvorumul necesar (minimum 30% din persoanele cu drept de vot).

În scurtul discurs în fața presei, șeful CJ s-a abținut să îndemne buzoienii să vină la vot și a apreciat că referendumul nu este unul politic.

„Cu siguranță că se va face cvorumul, mai ales că se va vota în două zile. Pot face și o estimare. La nivelul județului Buzău participarea la vot va fi undeva între 38-40%, iar la nivel de țară de 33-34%”, a apreciat șeful CJ Buzău.

Fiind o oră matinală, deocamdată puține persoane au venit la vot, curtea Colegiului Pedagogic fiind goală.

loading...

4 comentarii la „„Buzăul va fi cu minimum 5 peste media pe țară”

  • Nu-i rău cu 5 procente peste, având în vedere că buzoienii sunt cam cu 50% mai proști decât media națională.

  • Trebuie sa fii prost rau sa te duci sa votezi la prostia asta de Referendum care iti cere sa confirmi ca vrei sa scape coruptii de puscarie dar te pacaleste ca votezi pentru o familie… probabil pentru familia Dragnea si familia coruptilor.

  • Romanii cer schimbare. Cum sa te duci la vot..pentru ..nici o schimbare? Daca cineva isi face iluzii ca Romania (ca mentalitate) se va schimba in privinta casatoriilor persoanelor de acelasi sex in urmatorii 20 de ani se inseala amarnic. Asa ca… nu stiu daca prostia sau indolenta unor concetateni face posibil…un astfel de referendum..ce stiu este ca nu credeam ca suntem intr-un regres major in capacitatea de a rezista manipularilor. Domnule Tereaca…conform legilor electorale acel Baner ..anonim..cu “Apara Copii Romaniei” ..astazi este ..ILEGAL. De ce este inca afisat? Sper ca nu va suparati daca trimit un print (mail)…Biroului electoral judetean Buzau (bej10buzau@2016bec.ro). O zi buna!

  • Mai întâi dați – l jos pe păduchele de Dragnea! MOOE Dragnea aa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.