Buzoian înjunghiat în inimă. Concluzie: crimă!

Informație primită în urmă câteva minute dinspre Spitalul Județean Buzău. Bărbatul de 68 de ani din Călțuna (Smeeni) a decedat pe masa de operație.

Victima a fost preluată după prânz cu ambulanța de la locuința sa după ce a înjunghiată cu cuțitul în inimă.Un vecin a sunat la 112 după ce l-a găsit pe bărbat agonizând în casă, într-o baltă de sânge.

Victima a fost băgată imediat în sala de operație după ce a fost adusă cu ambulanța. Prezenta o plaga injunghiata hemitorace stang. 

Context. De aproximativ un an bărbatul începuse să aibă grijă de trei surori, toate cu handicap mintal. Femeile – în jur de 40 de ani, bune de muncă – locuiau în Albești, unde aveau o locuință și erau luate uneori de localnici cu ziua la muncă. Astăzi, una dintre surori a mers la Călțuna, la locuința bărbatului. În urma unei altercații, probabil pe seama indemnizației de handicap, însușită de bărbat, femeia l-a înjunghiat.

Concluzie. Dată fiind moartea bărbatului, incidentul va fi catalogat drept crimă. Rămâne de văzut cum va răspunde penal femeia care l-a omorât în condițiile în care acesta, ca și cele două surori ale ei, a fost diagnosticată cu probleme psihice.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.